måndag 21 september 2015

Måndag 21/9-2015 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt igår när jag skulle ta mina tabletter så såg jag att jag hade glömt att ta efter middagen så jag fick ta då. Och det är inte bra så jag låg länge innan jag somnade igår sov sedan så där under natten och kom ur sängen till elva tiden idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen och så hoppade jag stretchen idag och gick igång med middagen med en gång. Såg lite på teven med när jag åt och så fick jag idag i mig två koppar kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag imonn så skall jag ut och ta röntgen i Mölndal ja inte ända ut men en bit kommer sticka med en gång jag vaknar imonn. Så får jag se vad jag gör sedan spela kanske lite. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men alla cyklar var upptagna så jag hoppade cykeln idag och stack hem. Vi får hoppas att jag får bra övningar så det går fort att fixa till problemet men det tror jag inte att det gör. Men jag hoppas tror att det kommer ta lång tid att fixa till det men ni får veta mer till onsdag om detta.

ROMAN: Ja lite små kass natt men ändå en bra dag på denna punkt. Har 8 sidor kvar att göra sedan är det till att läsa som gäller.

Så och vann gjorde jag inte igår heller ja jag såg det igår men det var ju i lördags men till denna veckan smäller det till det känner jag på mig. Så slut för idag och tack för idag. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: