torsdag 27 december 2012

Torsdag 27/12-2012 20:15

DAG: Jaha natt igen och en rätt okey igen vaknade ett par gånger sist till tio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan från två till tre efter detta så var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde det så stack jag till träningen, tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Hade låtit såsen koka för länge denna gången så det var inte så mycket sås kvar nu idag. Men det gick ner ändå och det var gott. Såg på family guy och sedan lite på Simsons innan jag gav upp för idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto iallafall inte på de extra raderna jag hade. Skall se idag om det gav nått på mina vanliga rader, ni får veta på twitter om det gav nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja körde måndags träningen idag och det gick bra men jag kapade ett par minuter av cykeln idag så jag stack till sex.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag och jag kom inte långt idag till sidan 151 och den går över 400 denna. Men det gick bra idag och jag får se hur den är när jag läser den igen. Så jag har mycket att göra på denna just nu.

Nä inte mer idag skall bara säga hej och Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: