fredag 14 december 2012

Fredag 14/12-2012 20:05

DAG: Jaha natt  igen då ja och en rätt kass sådan inatt, somnade som jag skulle till ett tiden men sov sedan rätt kasst efter detta med många vak. Kom ur sängen till elva tiden fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 efter detta så stack jag till ICA för att handla men skulle ta ut pengar innan men bankomaten var kass. Så jag handlade lite och så på vägen hem tänkte jag ta ut på den som ligger vid pressbyrån men det gick inte heller där. Så jag fick gå hem utan pengar idag. Så när jag kom hem så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg mina serier idag när jag åt. Så mer? Jo jag måste lägga köpet av dator till februari jag räknade fel med avbetalningen av den gamla så jag måste vänta med det. Så mer? Jo jag vann inte nått till igår heller men det är ju som vanligt det med. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite ur duma key idag med efter jag hade fått i mig en mjukis. Jag tog detta istället för lunch idag hade just ätit när det var dags för lunch idag så. Var sen ut och handla så jag kom sent hem med. Så mer? Nä inte mer idag jo, jag skannade båda datorerna idag vid 14:00 tiden och fick fel på McAfee på musikdatorn men det löste sig när jag startade om igen.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag en storstretch igen men jag måste ut igen innan detta för att handla lite mer. Tappade ett gäng grejor när jag var inne idag så jag måste köpa dem imonn. Det är som man säger det man inte har i huvudet får man ha i benen. Skall se om jag inte kan få ut lite pengar imonn med om de har lagat den då.

ROMAN: Ja fick mina en och en halv timme idag igen. Men det går rätt trögt nu efter lite kass sömn men hoppas ta igen det tills imonn.

Nä nu är det inte mer idag så vi ses igen tills imonn. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: