onsdag 19 december 2012

Onsdag 19/12-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt somnade som jag ville till ett tiden och sov sedan rätt okey fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Sedan var det att dra igång romanen, körde den idag fram till 13:30. Efter detta så skulle jag ha spelat trummor men gjorde inte detta idag, kom inte ihåg detta idag gjorde inte nått fram tills klockan slog halv fyra. Då gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris och pepparsås. Såg mina serier när jag åt och sedan när jag fick i mig lunchen så såg jag på wheeler dealers igen som jag gjorde för ett tag sedan. Så till sju så satte jag mig och läste ut duma key ett par kapitel. Så mer? Jo det är lotto idag men jag  har inte fått något samtal så ingen storvinst ännu. Så mer? Kort blogg idag tror jag visst att det blir men har inte hänt så mycket idag men en rätt bra dag idag ändå. Kunde dock bli bättre om jag vann lite idag med men som jag sa är det ingen storvinst för de har inte ringt, tror de drar till 18:00 nått sånt. Så mer? Jo jag har något fel med nätverket idag den ikonen är kryssad men jag har ändå nätverk så nått fel är det med den. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja skall packa väskan idag har inte gjort det idag även om jag hade massor av tid så blev det inte av idag. Får göra det efter bloggen.

ROMAN: Ja det gick bra idag men jag närmar mig slutet på romanen det är inte så mycket kvar nu. Frågan är vad skall jag göra efter detta? Jag vet inte nu men hoppas jag kommer på nått. Annars så är det inte mer att göra på den då skall den ligga i tre månader och sedan läsas igen om det då inte är mer att göra så skickar jag in den. Vi får se hur det går imonn så får ni rapport då.

Japp nu är det inte mer för idag så jag säger väl som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: