fredag 7 december 2012

Fredag 7/12-2012 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt men vaknade ett antal gånger under natten och till sist till tio tiden. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så till fem i tolv så stack jag ner med tvätten, fick in den och sedan upp igen. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå kvart i ett. När den sedan gjorde detta så stack jag ner och hängde upp tvätten. Sedan skulle jag ha gjort träningskycklingen men glömde detta. Och gjorde annat jag la in musik i mig MP3 spelare och höll på med detta fram till tre tiden. Men innan detta så stack jag till ICA för att handla lite, sedan hem igen och gick då igång med musiken. Då skulle jag ha lagat till kycklingen får göra det imonn men då blir det träningsmaten med och jag har två filmer att se med det sket sig idag. Igen bra dag idag alls och så fick jag igen såren i öronen med så jag har fått ta droppar idag skall göra det imonn med så får vi se hur länge det håller. Men jag har inget val jag måste ha proppar så jag får hålla på. Så sedan till kvart i fyra så stack jag ner och hämtade upp tvätten. Sedan var det middag och jag hade idag köttbullar och pommes. Tanken var att jag skulle ha annat idag men jag var sen så jag tog detta idag. Så såg på mina serier idag när jag åt och så har jag två filmer att se sedan med. Men till söndag tänkte jag se serien som jag har missat så har jag också den att se imonn plus två serier till sedan. Blir snålt om tid till detta men jag hoppas jag hinner med dem med. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto såg det igår de skickar sent som det kommer inte fram samma dag nu.

TRÄNING: Ja imonn så är det storstretch som gäller för mig om jag hinner när jag måste göra träningsmaten och kycklingen.

ROMAN: Ja om allt går som det skall så kör jag imonn igen då vi får se hur det går med det. Men bra sömn hoppas vi på ändå.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: