måndag 17 december 2012

Måndag 17/12-2012 20:09

DAG: Jaha natt igen och en kass sådan med, la mig som jag skulle igår men kunde inte somna så till 02:30 kom jag på att jag hade glömt tabletten tog den då och somnade till tre tiden. Men innan detta så fick jag ta ut propparna igen det gick inte att ha dem i. Trodde då att det var därför jag inte somnade men så var inte fallet. Så sov sedan så där under natten men bättre framåt morgonen. Vaknade till tio tiden och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och drog igång med romanen körde den idag fram till ett sedan igen till två fram till tre. Efter detta så satte jag mig och spelade lite trummor men orkade inte så länge idag. Efter detta så gjorde jag inte nått fram tills klockan slog fyra. Då stack jag till träningen och sedan hem igen stretchade och så middag på det. Såg idag på family guy idag när jag åt och satt ända till åtta innan jag gav upp. Och inget på lotto heller men till denna vecka så kommer det smälla till det känner jag på mig. Eller hur? Mer då? Kass natt men ändå en rätt okey dag iallafall.

TRÄNING: Ja idag var jag sen igen med fyra minuter var lite slö idag och så fick jag ont i ryggen igen. Nu har jag ingen aning om varför det gör ont, men jag skall smörja in ett par dagar så hoppas jag att det släpper.

ROMAN: Gick bra idag trotts kass natt men det jag läste idag var helt okey. Gjorde lite små rättningar med men en bra dag idag.

Japp ännu en måndag till handlingarna och en okey sådan men gillar inte det med öronpropparna fan skall det gå med det? Nä nog för idag säger hej för idag och Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: