onsdag 26 december 2012

Onsdag 26/12-2012 20:10

DAG: Jaha dag igen då ja eller natt kanske istället. Somnade som jag ville igår tror jag och sov sedan rätt bra fram till 11:45 så lite sen upp idag. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30 då jag skrev ut den igen. Efter detta så stack jag till ICA för att handla lite, innan detta var jag inne på kiosken och fick en ny tia lott. Men jag vann inget på den alls, som vanligt. Så sedan hem igen och gick igång med middagen, hade idag karréer med pommes och såg mina serier. Så efter detta så glodde jag mer på serier och så till sex tiden så drog jag i mig lunchen. Så hann inte idag att läsa klockan var för mycket idag. Så mer? Jo det är lotto idag och jag har tre extra rader att köra denna dag. Så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter vad det gav. Så mer? En bra dag idag rätt bra sömn och så bra på romanen med. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja jag har packat idag och är redo för måndags träningen imonn.

ROMAN: Ja idag var jag då klar med denna roman nu skall den ligga tre månader så skall jag läsa igen och se om det är mer att göra sedan skall jag skicka in den. Så tar det ytterligare tre månader innan jag får svar.

Japp vi hoppas på lotto idag lite kan jag väl få. Ni får veta på twitter vad det gav idag. Men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: