lördag 22 december 2012

Lördag 22/12-2012 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt. Låg till fem tiden innan festen var slut och somnade någon gång efter detta. Sov sedan rätt okey fram till tolv och trettio. Kom upp och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 sedan stack jag till kiosken och köpte lite. Men bankomaten var stängd så jag fick inte ut några pengar idag. Jo det fick jag ur en annan bankomat vid pressbyrån. Sedan hem och stekte träningsmaten sedan var det storstretch som gällde för mig. Efter denna så gick jag igång med middagen, hade idag korv och pommes och klyft. Det var inte mycket kvar av pommes så jag fick ta klyft också även detta var lite kvar av idag. Så såg mina serier när jag åt och sedan fick jag även i mig lite lunch som jag tog idag var ett tag sedan jag gjorde detta nu. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite ur duma key efter lunchen. Så skall vi se hur jag sover inatt då hoppas att jag kan somna ändå vi får se.

TRÄNING: Ja det var stelt idag att köra men det brukar det vara på lördagar. Men kom igenom den ändå och nu är det uppehåll till torsdag innan jag kör igen.

ROMAN: Ja körde idag trotts att jag sov illa inatt men det gick bra idag.

Nu är det slut för idag kommer igen imonn en kort men sedan kommer det nog ett par från min mobil med under julhelgen tror jag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: