torsdag 20 december 2012

Torsdag 20/12-2012 20:13

DAG: Jaha lite sen idag men idag så spanade jag på facebook var inte så sen med maten idag. Så till natten och en rätt kass sådan inatt men dagen var ändå bra idag. Kom ur sängen till tio tiden och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med romanen. Körde den idag till ett sedan igen till två till tre. Så efter detta så gjorde jag inte nått fram tills klockan slog fyra. Nä det var inte riktigt rätt jag la in ett meddelade på en sida idag om mitt interface. Jag har fått reda på att jag kan köra Windows 7 drivrutiner på ljudkortet så det är löst men så var det då interfacet som inte går att köra. Men jag tror man kan köra Windows 7 med det med för Windows 7 och 8 är nästan lika: Vi får se vad de säger om detta en dag. Så till fyra tiden så stack jag till träningen och sedan hem igen och stretchade sedan middag. Och middagen var väldigt god idag skall ha detta till nästa vecka med. Så mer? Såg på family guy när jag åt och var färdig till lite innan åtta. Men så fastnade jag på facebook en trummis som jag spanade på. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men det är ju som det brukar vara så. Mer då? Nä kommer inte på mer idag jo imonn är det tvätt som gäller för mig. Så skall jag ut och handla med lite imonn annars blir det nog en lugn dag imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra var i tid med idag så det var lugnt. Nu kommer jag inte köra förrän till torsdag igen då kör jag måndagsträningen. Sedan blir det paus till nästa torsdag igen då kör jag torsdagsträning. Så jag håller upp på måndag eftersom det är jul och nyår.

ROMAN: Ja idag så blev jag klar och gick då över till att skriva in det i datorn. Jag tror när jag är klar med detta så är jag klar, då får den ligga i tre månader och så läser jag igen. Efter detta så skickar jag in det, dock tror jag inte att någon kommer trycka det. Men jag har skrivit så bra jag kan så då åker det in. Skall sedan gå på nummer två och köra den lite smått, den måste ställas rätt och fixas till innan jag kan gå på den. Så det blir nog mellan jul och nyår om jag hinner med det.

Jaha då är det inte mer idag kommer igen imonn med mera då. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: