lördag 29 december 2012

Lördag 29/12-2012 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt så där natt inatt, vaknade till åtta låg sedan fram till nio innan jag somnade igen. Men sov bara i tio femton minuter innan jag vaknade igen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag tog paus fram till 14:00 jo mellan detta var jag nere med soporna med. Så till 14:30 tänkte jag gå igång med storstretchen men la ner för idag. Satt mig att se 3D filmerna jag hade spelat in tidigare, jag fick det tillslut att fungera men inte som jag ville. Bilden var bra men texten var delad i två delar så det var en för höger och en för vänster. Jag vet inte varför det var så men jag skall ta och maila dem en dag om detta. Så såg första filmen och så gjorde jag mat och så såg jag lite på andra och efter detta på mina serier. Så till lunch så skulle jag ta mina grönsaker men det var dåligt så jag tog inget alls idag. Jo jag tog en mjukis istället idag så mer? Imonn så är det liten blogg och så skall jag igen till morsan och farsan ett tag. Så mer? Jo jag skall göra hemsidan imonn sedan så sticker jag iväg.

TRÄNING: Ja idag var det inget alls på denna punkt men jag kör igen till torsdag och sedan till lördag så skall jag köra igen.

ROMAN: Ja körde 100 sidor idag igen så nästa gång så kommer jag vara klar med denna genomgången. Så skall jag börja med att gå igenom den sedan, men eftersom det är så många sidor på den så måste jag köra flera genomgångar på varje. Det blir nästan 500 sidor att skriva ut och det går att skiva ut 2000 på varje kassett det ger fyra utskrifter per kassett. Så jag måste se till att göra mycket på den varje gång.

Så inte mer idag men jag kommer igen imonn en kort stund sedan igen till måndag med mobilen. Så ses vi här (ja från min lägenhet) igen till tisdag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: