fredag 28 december 2012

Fredag 28/12-2012 20:02

DAG: Jaha natt igen då och en rätt okey natt ändå för att inte ha proppar i. Sov fram till fem tiden sedan vaknade jag ett antal gånger fram till tio tiden. Låg kvar till elva innan jag gick upp, fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag stack till stan för att handla lite. Fick ett presentkort på 200 på Clas Ohlsson så jag var där och köpte en ny klockradio för 199 så jag har kvar 1 på det nu. Sedan hem men jag gick hem idag och kom hem till 15:00 tiden. Så jag fick kopplat upp klockradion sedan så drog jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg mina serier idag och det var många idag. Satt ända fram till sju idag nä längre det var efter sju idag. Och jag tog en mjukis istället för lunch idag kände inte för mat med idag. Så mer? Kan säga att klockradion lyser upp hela rummet det är extra stora siffror på den så jag hoppas jag kan somna inatt. Så mer? Jo jag skannade båda datorerna idag men min stationära fick upp pulsen idag. Det vill säga att den skrek lite när skannern gick då har den ändå i 7 processor så jag vet inte varför den gjorde det idag. Den har 4 kärnor och 8a trådar så den borde inte känna av det tycker jag. Men jag tror att McAfee har gjort så det tar mer kraft ut den nu det gjorde den inte innan. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen då ja och med bara en dag träning så skall jag köra hårt imonn. Skall ut och tömma soporna annars skall jag inte gör mer imonn. Jo skriva förståss.

ROMAN: Ja det är ett tag sedan jag skrev detta det var 2005 så jag måste lägga handlingen till 2005. Så annars så gick det bra idag kom till sidan 253 idag det ger cirka 100 sidor idag på en och en halv timme. Jag är nöjd med detta idag, bra dag idag.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: