lördag 15 december 2012

Lördag 15/12-2012 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen, somnade igår som jag ville runt ett tiden. Men efter detta så vaknade jag igen ett antal gånger fram till tio tiden. Efter detta somnade jag inte om igen och kom ur sängen till 12:30 tiden sen idag. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde den idag fram till 14:00. Efter detta så stack jag till ICA för att handla lite, sedan hem igen fick inte ut pengar idag heller. Så när jag kom hem så gick jag igång med träningsmaten som jag stekte upp och efter detta så var det storstretchen som gällde för mig. Den gick okey sedan var det middag hade idag fläsk och löksås och mos inte så vanligt men gott. Såg på mina serier idag när jag åt och efter detta så har jag legat på sängen hela tiden. Halv kass dag idag men kanske ändå okey. Så mer? Nä inte mer idag imonn är det dammsugning som gäller och så hemsidan förståss. Nä nog för idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja stretchen gick bra idag även om den var lite seg, men det gick bra på det hela taget idag.

ROMAN: Ja fick mina en och en halv timme idag igen men det gick som jag sa trögt idag. Men sömnen kommer inte som jag vill heller så.

Så mer? Jo jag har problem med Telias backup igen som vanligt så backar den upp sådan som redan är uppbackat. Men maila dem är ingen ide för de svarar inte på det ändå. Nu har den gått hela dagen och måste gå hela dagen imonn med innan den är klar. Med att backa upp sådan som redan är uppbackat. Suck… Men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: