måndag 8 juli 2024

Måndag 8/7-2024 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag var uppe på toan ett par gånger inatt så jag sov inte så bra inatt igen. Så kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag la mig på sängen fram till tolv tiden då jag gick igång med romanen körde idag till 14:00 tiden och sedan till 15:00 stack jag till gymmet men gav upp idag igen har ont i foten ännu så jag gick hem igen. Fick igång middagen till 17:00 tiden och sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha körde idag men gav upp för jag hade ont  i foten igen jag hoppas att detta släpper till nästa vecka annars måste jag nog gå till läkaren för då har det gått fyra veckor efter att jag har stukat foten och då borde det har gått bort om det inte är något annat som är fel. Så jag håller upp denna veckan med. Nu har jag inte tränat på fyra veckor snart. Suck.

ROMAN: Jaha äntligen fick jag lite gjort på romanen igen. Men jag ligger fram till tolv tiden ändå trotts att jag sover okey på natten så kan jag inte köra innan detta.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: