måndag 29 januari 2024

Måndag 29/1-2024 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov okey fram till tre tiden sedan till fem tiden sedan till 9:30 och sedan kom jag ur sängen till 10:30 tiden. Jag fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till tolv tiden fram till 14:00 idag då jag stack till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och idag hade jag inte krossad tomat jag glömde köpa det när jag handlade förra gången så jag fick ta bara ketchup när jag gjorde den och det var inte så gott idag har till onsdag med samma sak. Så såg sista avsnittet av Stallone idag rätt okey serie att se. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen och sedan så var det nog inget mer idag tror jag visst nä. Jo imonn skall jag ut till ett tiden och köpa nya jeans och sedan nya skor kommer gå på runt 2200 tror jag i alla fall nått sånt blir det nog. Men mer om detta tills imonn.

TRÄNING: Ja idag gick det så där idag var mycket folk och de pratade mer än de lyfte så allt tog en jävla tid att köra och jag hoppade två övningar idag hade inte lust att vänta idag.

ROMAN: Jag håller på med polisen jag la till och jag la till rätt mycket såg jag idag har kommit häften i alla fall idag och jag tror inte jag kör imonn om jag skall gå till ett tiden så tror jag att jag hoppar detta imonn.

MUSIK: Jaha inget idag på denna punkt.

Jag säger Tjingeling! 

Inga kommentarer: