tisdag 29 december 2009

Tisdag 29/12-2009 20:01

DAG: Jaha ny dag då ja, somnade rätt bra igår efter träningen men sov sedan inget vidare under natten. Vaknade ett otal gånger och sedan vid nio tiden så var sömnen slut för min del. Dock så låg jag kvar till tio innan jag gick upp, fick i mig frukosten och sedan var det att vänta på att klockan skulle slå tolv. När den gjorde detta så var jag nere med tvätten och fick in den som jag skulle sedan tog jag mig upp igen och satte igång mp3:an. Lyssnade på detta fram till tjugo i ett då jag drog ner igen och hängde upp den samma. Efter detta så drog jag till frisören och klippte mig, men innan var jag nere i bankomaten och fick ut lite stålar. Sedan när jag var klippt så drog jag hem ner till tvätten och spanade på den. Den såg bra ut, så jag gick upp och gjorde ingenting fram till det var dags att plocka upp den. Nja lite gjorde jag väl ändå jag fick igång ugnen och pillade lite med min cymbal, men mer om detta nedan. Så fick upp tvätten och sedan drog jag igång med middagen med en gång. När jag åt idag så såg jag på senaste indiana filmen men det var inte mycket att ha så den raderade jag igen. Så under tiden jag såg den så gick jag diska och när jag sett den klart så var det dags för lunch. Spanade lite på teven då med men inget speciellt att se där inte. Så när jag hade diskat och fixat till så satte jag mig framför datorn igen och kollade upp datorn jag skall köpa. Går nu allt som jag planerar så skall jag få ungefär 430:-/månad att betala, så sänker jag min från 550 det blir väl 120 mindre det. Så det blir nog bra det med om nu inte något oförutsett inträffar vill säga, men vi hoppas inte på det. Så mer då? Jo jag ringde till telia idag igen men de tar inte emot samtal så jag kom inte fram, men jag skall försöka nu efter bloggen om det går att komma fram då. Så ja mer? Näe inte idag kommer igen till fredag igen med mera. Och till er alla säger jag. GOTT NYTT ÅR. Så ses vi igen nästa år.

TRÄNING: Har känt av lite i armen idag men det kan nog bero på att jag inte sovit speciellt bra inatt heller. Men det gick iallafall att träna igår och det gick hyfsat bra ändå. Men vi hoppas på ett bättre år nästa år. Och lite mera sömn tack.

NOVELL: Jaha då kommer jag ingen på denna punkt igen till lördag och sedan igen till söndag. Så skall jag nog hinna med det ändå tills januari.

MUSIK: Ja idag fick jag tag i kontoret och de sa att de skulle höra av sig med gjorde inte detta idag iallafall. Pengarna för cymbalen borde vara hos mig nu, kommer inte de så går allt åt skogen så jag hoppas att det ordnar sig. Skall slå den en signal imonn innan jag sticker till morsan, lämnade mitt hem nummer skall lägga till mitt mobil nummer då imonn.

Ja så håller ni väl tummarna för mig till onsdag så skall ni se att det smäller till ändå. Jag säger igen GOTT NYTT ÅR och vi ses igen nästa år. (skall lägga stor text igen här under får se om det kommer med till min hemsida eller inte) Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Till er alla….

                     …GOTT NYTT ÅR…

Inga kommentarer: