söndag 27 december 2009

Söndag 27/12-2009 20:00

DAG: Jaha som vanligt så börjar vi med natt, somnade igår utan musik men sov inte så länge igår. Vakande igen till fyra men lyckades somna om igen, sedan igen till sex då tog jag på mig musik fram till sju tiden nått sånt. Varpå jag somnade igen och sov sedan i korta stunder fram till tio då jag gick upp. Så det var natten, sedan fick jag i mig frukosten och på detta gick jag loss på novellerna var idag klar till ett tiden eftersom jag kom upp tidigt idag. Då drog jag till ica och handlade lite köpte upp 200 idag och har inte pengar till att klippa mig men får ta ut det tills tisdag. Då jag även skall tvätta det jag har nu, och mellan detta skall jag då klippa mig med. Skulle ha hämtat pengar idag för det men glömde det när jag var ute. Efter jag kom hem från ica så dammsög jag och fick igång middagen. Men jag hade inget på teven att se alls idag fanns inget inspelat så jag glodde på annat. Så även när jag åt lunchen kollade då på tv4 sf en lite stund när jag åt. Så min psoriasis är rätt kass just nu detta trotts att jag inte tränade till torsdag, brukar vara bättre när jag inte gör det men inte denna gång. Jo sedan så la jag in ett stort god jul sist på sidan innan jag stack till morsan men det kom inte med på min hemsida av någon anledning. På de andra sidorna kom det med, men som sagt inte på hemsidans blogg. Så mer? Jo lite till men jag spar det till musik inlägget nedan. Så var det något mer idag då? Jo lotto som kanske har slagit in med lite goda stålar, det gäller som vanligt att ni håller tummarna så kommer det att smälla till igen. Eller ja igen, men en gång så smäller det det känner jag på mig, kanske idag när jag kollar mailen.

TRÄNING: Jaha en ryggstretch idag bra men imonn så är det en torsdagsträning som gäller för mig. Hoppas då på bra sömn så skall det nog gå galant att köra tror jag.

NOVELL: Jaha då väntade jag inte på att denna månaden skulle gå för jag tror jag ändå får lite kort om tid så jag drog igång idag. Fick ur mig tre noveller idag och det gick bra det med. Är inte så mycket att göra på dem men ändå hittade jag lite små fel efter så många genomgångar. Men bättre sent än aldrig att hitta dem då. Så en bra dag idag.

MUSIK: Jaha då imonn så kör jag en runda igen då ja, missade ju i torsdags när jag var hos morsan. Har kollat på de program jag skall få med grejorna jag köper och jag tror det skall gå på min gamla dator ändå. Men det kommer inte gå att uppgradera med den jag har då behöver jag en två kärnig processor för att det skall gå. Och det har jag inte, men om jag vinner på lotto, tummarna tack. Jo så såg jag också att jag igen blev tagen på 99 spänn från spotify den 25è så jag får ta och ringa till telia och säga till att det inte alls är gratis som de sa. Får se efter trummorna så skall jag ringa en signal till dem, så får vi se hur det går.

Japp då kommer det med spänning att bli en dag att minnas för idag vinner jag stålar, eller hur. Ni håller väl tummarna, bra gott mos. Nu återstår det bara för mig att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: