lördag 26 december 2009

Lördag 26/12-2009 20:01

DAG: Jaha då var det dag igen då ja, och hur har det varit fram tills nu då. Oj tackar som frågar jag har haft det illa bra dessa dagar. Och ätit gott med har jag också, och så på det lite presenter med. Så men idag då, och natten då, sov bra naten men vaknade till fem tiden så jag låg med lurarna på en timme nått sånt. Sedan efter det så låg jag fram till elva tiden innan jag kom upp. Kan också säga att jag inte har lyssnat på musik innan jag somnade dessa dagarna. Utan jag la mig och somnade nästan med en gång på det. Sedan fick jag sill frukost idag när jag vaknade, hade innan skinkfrukost sedan revbenspjäll och köttbullsfrukost. Så det var varit bra dagar och sedan även nätter. Fick med mig en dvd från morsan men det var inget fel på den det är fel på morsans dvd spelare. Skall ha med den tillbaks sedan när jag drar igen till onsdag tror jag att det blir. Så sedan gick jag med musik idag fram tills att mp3 spelaren gav upp idag. Hade med mig den och det går bara att ladda via usb så den tog slut idag. Så fick lasagne idag innan jag stack, men jag fick i mig en påse med fläsksvålar så jag orkade inte äta upp idag. Så sedan så stack jag till fyra tiden, tog vagnen och bytte sedan till åttan vid korsvägen. Brukar ta sexan men åtta går också samma väg så jag tog den idag. Så när jag kom hem så packade jag upp och sedan så satte jag mig att titta på låt den rätta komma in. Men till sex tiden så drog jag i mig en lunch, så jag tog lite paus och lagade lite då. Kan dock säga att den var skit kass som film, den var inte mycket att ha den inte. Så det var nog allt för idag det ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall erkänna att jag inte gjort ryggstretchen någon gång dessa dagar. Men skall gå igång tills imonn igen med detta.

NOVELL: Jaha tänkte att jag skulle gå igång med sista rundan imonn så skall jag nog hinna med allt tills den siste ändå.

MUSIK: Jaha inget alls på denna punkt men har lyssnat på nya radiokanaler den sista tiden. När jag får lurarna till mobilen så skall jag lägga in dessa i den.

Japp en kort blogg idag men kommer igen imonn men mera. Hoppas ni har haft en bra jul och att ni orkar med mig ett tag till. Jag säger Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: