söndag 20 december 2009

Söndag 20/12-2009 20:00

DAG: Jaha då var det natt igen då ja, somnade ändå rätt bra igår till tolv tiden men sedan var sömnen inte så bra. Vaknade till tre, fyra sex, sju och efter detta en tio femton minuter i stöten fram till tio tiden då jag gav upp försöken att somna igen. Så inget vidare sömn igår natt heller men sover jag bra inatt så skall detta nog räcka för att jag skall orka träna imonn. Så upp och gjorde inte ett dugg fram tills klockan slog tolv då jag dammsög. Efter detta så drog jag till ica och handlade lite sedan satte jag mig framför teven och glodde. Först såg jag hellboy II ja jag vet ingen höjdare men jag såg ettan och nu såg jag tvåan, kan dock meddela att jag inte sparade den heller. Sedan så jag guldkompassen och nä ingen höjdare det heller men nu har jag sett den med. Inte heller denna sparade jag. Jo jag såg mellan dessa pandan kung fu panda det var rätt roligt ändå, så den sparade jag på disken. Ja fick i mig middagen med och dess för innan så drog jag i mig en mjukis just innan jag började med filmerna. Så hade idag till middag fläsk och mos, gott mos, sista påsen med ica mos gick åt idag. Som jag sagt innan hur fan kan den räcka till fem, den gick lätt ner för mig själv ju. Dvärg portioner ligger de inne med. Så drog jag i mig en lunch med det blev fläsk och lite ägg och ett rundstycke som jag köpte från ica. Men jag räknade fel och fick ett för lite, köpte idag inte ett bröd utan lösa för jag drar ju till morsan så limpan hade blivit gamma och möglig innan jag ätit upp den. Så jag köpte lösa bröd och killen i kassan tog betalt för 7 påsar idag, men jag tog bara två. Men jag orkade inte gå tillbaks igen så jag sket i det idag, tyckte det blev lite dyrt ändå men kollade inte kvittot. Så sedan skall vi se idag om jag vunnit igår eller inte, att de inte har ringt betyder ju att jag inte vann stort iallafall. Men lite skulle var gott det med, så ni får hålla tummarna idag när jag skall kolla mailen. Så mer? Näe en rätt bra dag ändå idag mycket film och lugnt och skönt idag, trotts kass natt då.

TRÄNING: Nu är det tummarna som gäller så jag sover inatt och träningen går bra, sedan blir det inte mer träning mer än ryggstretch då fram till måndag. Då jag går loss med en torsdags träning.

NOVELL: Japp jag är klar med novellerna för denna omgången men skall köra på lite på romanen tills tisdag tänkte jag, om inget oförutsett inträffar vill säga. Men skall till apoteket och hämta det jag inte fick med mig sist, men det går på eftermiddagen så jag borde hinna lite innan dess.

MUSIK: Jahapp det är musik imonn igen då jag kan hoppas jag sover bättre så jag är lite piggare än förra gången.

Ja nu blir det bara måndag och tisdag som det kommer blogg sedan är det lite jul för mig. Så får vi se när jag kommer hem någon gång, men jag måste lägga upp statistiken när jag kommer hem så jag får med den denna månad med. Blir nog så att jag lägger upp för hela 2009 men om det finns på hela vill säga. Men vi får se hur det går med det. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: