söndag 13 december 2009

Söndag 13/12-2009 20:01

DAG: Jaha dag igen då ja, men som vanligt så börjar vi med natt. Somnade rätt bra igår, runt tolv tiden så slog jag igen mina blå. Men sov inte så väldigt bra inatt, tror jag var uppe tre eller fyra gånger under natten. Så natt sömnen var inte något vidare inatt. Kom till sans till tio tiden men låg kvar till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan väntade jag på att klockan skulle slå ett då jag skulle dra iväg på min lilla tur. När den gjorde det, ja klockan alltså, så drog jag iväg. Stack sedan där ifrån till fem tiden och på vägen hem så köpte jag lite på ica. Så sedan när jag kom hem så drog jag igång med lunchen. Så idag tog jag ett halvt paket med bacon med till den eminenta lunchen, det var gott mos. Så kollade på batman eller vad den nu heter när jag åt, men såg inte klart den idag skall se till tisdag. Och jag tror inte att jag sparar den men jag har iallafall sett den då. Detta är den andra med jokern som jag inte sett innan. Den första var väl inte mycket att ha och troligen inte denna heller men det är ju gratis att se dem så. Slipper betala för tre månader så då blir det gratis, men jag måste ringa imonn och stänga av det så jag inte får allt att betala för. Jag ringde idag men hon hade inte behörighet för att ta bort det. Så jag får ring imonn så jag inte glömmer det, men det blir efter jag spelat trummor runt tre tiden skulle jag tro. Jaha så var det lotto igen då ja får vi se om det finns något på kontot idag då. Ett par tusen skulle sitta gott det, men det blir nog som vanligt skulle jag tro. Eller så slår det till, tummarna tack.

TRÄNING: Japp eftersom jag inte var hemma idag så hoppade jag över stretchen idag men skall köra den nu efter bloggen. Så har känt av lite i ryggen ett tag nu, men det är nog för att jag inte körde sidan som jag skulle tror jag. Så hoppas vi igen att jag sover inatt då så skall träningen gå som en dans.

NOVELL: Ja då är det inget idag och inget imonn då men till tisdag så skall jag köra igång igen. Tre eller fyra dar så är jag klar det skall nog gå det hoppas jag. Så får jag gå igång igen till den förste januari igen då med allt igen. Men vi får se om det hinns till slutet av januari eller om det går över till februari ändå. Jag hoppas på januari så jag har kvar min gamla dator.

MUSIK: Jaha då var det dags igen då för trummor imonn, offbeat skall köras imonn. Så får vi se om det går lite lätt som hi-hat lyft då. Synd att jag inte kan köra på lördag och söndag bara. Och som jag sa innan så skall jag på fredag iväg och köpa pad och pedal, skall på samma gång in och kolla mina lurar har inte hört av dem på två veckor nu. Hon sa att det kommer ett sms.

Jaha då skall vi se om jag är miljonär då men tror inte det då hade de ringt ändå va. Men de glömde nog det igår tror ni inte det? Japp säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: