söndag 6 december 2009

Söndag 6/12-2009 20:01

DAG: Jaha natt då igen, somnade igår som jag brukar göra till tolv tiden nått sånt. Men sov inget vidare inatt, vaknade otal gånger tillslut kom jag upp till halv elva tiden. Fick i mig frukosten och sedan nästan mitt på så satte jag igång med novellerna. Var klar till två tiden och drog då med en gång ut och köpte lite från ica. När jag kom hem så fick jag i mig min mjukis och på detta så fick jag igång middagen. Hade idag kotletter med pommes kollade klart på ringen idag sista delen, undertiden jag åt. Så klockan var inte så mycket idag när jag drog igång med lunchen. Killen som skulle kolla på stativet skulle komma till sju tiden så jag gick igång idag tidigt för detta. Runt halv sex så drog jag igång med denna och var klar till halv sju. Så sedan kom killen till kvar över sju tiden och köpte lite grann. Japp annars har jag idag försökt få mitt mail konto att fungera på mobilen. Och det har gått, inte så bra jag kan sända men inte ta emot. Det som är underligt är att mailen kommer tillbaks in i inkorgen på mitt huvud konto, trotts att jag sänder till mobilen. Detta är skumt det hur det går till kan jag inte fatta alls, kan inte heller komma ihåg att jag ställt in det att göra så heller. Skall slå en signal imonn till dem om jag hinner vill säga, så får de reda ut detta. Jag kan inte få det att fungera iallafall. Så mer. Jo jag slog en signal idag men mer om detta nedan på musik. Så sedan får vi se hur mycket som ramlar in på lotto idag då. Dom ringde inte igår så det betyder att jag inte vann stort iallafall. Men lite kanske. Vi hoppas på det. Så mer? Näe inte idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Jaha då är det träning igen då ja, och som vanligt hoppas vi på att jag får sova inatt. Iallafall så pass att jag pallar med att köra passet. Tummarna tack.

NOVELL: Japp fick ut mig två noveller idag med trotts att  jag inte sov bra och vakade rätt sent idag. Men vi får se om jag hinner med dem tills januari eller inte.

MUSIK: Jassa då skall vi köra sextondelar igen då, gillade inte fjärdedelar men sextondelar det är värre det. Men det är inte så många kvar nu, dock innebär det att jag skall spela igenom alla igen när sidan är slut. Sedan kommer hi-hat lyft får se hur det går då. Har aldrig spelat med lyft hi-hat innan så men jag gjorde ett komp med lyft hi-hat innan på sextondelar det gick precis så det finns ännu hopp. Jo så sålde jag ett kaggeställ  och ett cymbalställ idag tjänade lite pengar idag med, skall nog gå att få ihop stålarna ändå nu. Jo jag fick cymbalen såld med skall skicka den till gotland men måste fixa pris mm innan jag skickar den. Skall göra det imonn innan jag går igång med trummorna, så får jag förhoppningsvis in lite pengar på den med. Rätt bra dag idag.

Nä nu är det dags att kolla in hur mycket stålar jag fått på mitt konto på svenskaspel, milloners milloners tror jag, eller hur. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: