torsdag 10 december 2009

Torsdag 10/12-2009 21:42

DAG: Jaha dag då ja eller natt igen då, glömde ta mina tabletter igår tog den sedan sent och sov där efter med. Men jag somnade ändå till ett tiden igår natt och sov sedan fram till tio då jag var uppe på toan. Efter detta så lyckades jag somna igen fram till kvart i tolv, men trodde att träningen skulle gå åt skogen idag. Mer om detta nedan. Så kom upp och fick i mig frukosten och sedan till halv ett så drog jag igång med trummorna. Blev kort idag innan det var dags för lunchen, sedan någon gång till kvar i två drog jag igång igen med trummorna. Fick samtal till tre tiden så jag fick ge upp tills dess idag. Efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra. Och den slog fyra idag med, så då drog jag till träningen. Kom hem och stretchade och sedan var det middag men lite teve på det. Som vanligt var det mythbusters men repris, och det brukar det också vara på torsdagar. Så mer? Nä inte idag kommer igen imonn med mer om ni har lust att titta in.

TRÄNING: Japp trodde idag att det var kört för min den på denna punkt men så var inte fallet. Det gick riktigt bra idag, måste varit de timmarna på morgonen jag fick i sömn. Så det går att sova lite mindre men då måste jag sova på morgonen med. La till idag på stretchen sidostretchen som jag har hoppat länge på grund av ryggen. Men jag har känt av den sidan som jag brukar känna av i, så idag så gick jag loss på den med. Och allt kändes bra idag. Har ju haft två kassa måndagar i rad nu så vi får hoppas på bättre sömn tills nästa måndag.

NOVELL: Japp då är det träningsdag idag och kass sömn på det, men vi hoppas på morgonsömn så jag kan köra igång imonn ändå. Får se hur många jag kan göra imonn då. Jag hoppas på tre imonn om allt går som jag vill, vi får se hur det går.

MUSIK: Jaha fick kort om tid idag eftersom jag sov så länge idag, men jag var väldigt produktiv idag och fick ur mig 18 komp. Det var 15 hi-hit lyft komp och tre offbeat som jag hann med innan telefonen ringde idag. Hade inte så svårt för hi-hit lyft som jag trodde jag skulle ha. Offbeat var lite svårare men det skall nog gå det med, sedan var hi-hit lyft tretakt med. Men det gick bra ändå. Så en bra dag på denna punkt.

Jaha så var det det med lotto då ja, inget vann jag som vanligt men till lördag då smäller det alltså. Eller hur? Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: