torsdag 17 december 2009

Torsdag 17/12-2009 21:41

DAG: Jaha natt igen då ja, och en kass sådan med. Somnade rätt bra igår runt tolv tiden men sov sedan bara till tre sedan var det slut för ett tag. Låg till fyra sedan tog jag på mig lurarna men jag hade på något sätt satt på mp3an så det fanns nästan ingen laddning kvar i den. Och ja den var på när jag tog på den, på något sätt så gick den igång när jag la ner den efter jag skrivit igår. Låg med detta på i en timme sedan fanns det inte mer batteri. Låg sedan till en sex sju tiden och lyckades sedan somna om igen, vaknade sedan till tolv tiden. Trodde då att det var kört med träningen men så var inte fallet, mer nedan. Fick i mig frukosten och så ringde jag ett samtal efter detta så drog jag igång med musiken. Höll inte på så länge idag bara till två tiden idag. Efter det så gick jag omkring och väntade på att klockan skulle slå fyra. Och det gjorde den idag med då drog jag till träningen, lite sen idag men hem och stretchade och sedan var det middag för mig. Spanade på mythbusters som vanligt idag men som vanligt så var det repris igen, men kollade ändå. Japp nu är det tvätt imonn som gäller för mig och så skall jag ut och köpa lite till trummorna med ju. Så det var nog allt för idag det säger hej tills imonn.

TRÄNING: Japp en kass natt igen med träningen gick ändå bra idag, sen var jag men det gick rätt lätt att köra trodde inte det idag när jag väl kom upp. Så armarna gick ändå rätt bra och resten med, men jag fick sömn på morgonen med så det gjorde nog sitt. Kallt som fan var det med illa kallt att ta sig hem, för då hade jag motvind.

NOVELL: Jaha då är det tvätt imonn då jag så inget på denna punkt imonn heller. Men jag har bara en dag kvar så är jag klar så det skall nog gå ändå. Lördag så är jag klar med allt så skall jag gå på romanen fram tills nästa år då går jag igen igenom novellerna och skickar sedan in dem. Får se om den planen håller, hoppas på det.

MUSIK: Japp körde på idag med men inte så länge, tappade lusten idag av någon anledning. Men jag var rätt trött också när jag vaknade idag. Fick nog ur mig en tio komp idag men orkade inte köra igenom de som jag gjorde innan. Jag brukar köra sidan igenom när jag är klar med en sida men inte idag, jo jag gick igenom en men orkade inte alla på sidan så jag hoppade ett par. Men jag har kommit in på trioler nu lite jobbigt att räkna ett två tre ett två tre. Normalt är det ju fyra i varje takt men inte nu, men det går ändå har aldrig gjort detta innan.  Men det gick rätt bra ändå. Så imonn så skall jag dra till musikbörsen och köpa pad och dubbelpedal. Kan då hoppas att det inte är så kallt imonn, för det blir en lång promenad skall också till phone house för att se om mina lurar har kommit. De sa att de skulle sms:a men inget har kommit ännu det är över två veckor nu.

Jaha då var ännu en dag över och en rätt bra på det hela taget så jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: