lördag 12 december 2009

Lördag 12/12-2009 20:01

DAG: Jaha då var det natt igen då ja, somnade rätt bra igår men sov sedan inte så länge innan jag vaknade igen. Först till två sedan till fyra och sedan sista gången till sju tiden då jag drog på mig lurarna. Låg sedan med dessa på fram till nio tiden innan jag gick upp för idag. Fick i mig frukosten och efter den samma så drog jag igång med novellerna. Höll på med detta fram till ett tiden, sedan drog jag ut för att handla det jag glömde igår. Fick med mig allt och när jag kom hem så drog jag i mig min mjukis. Sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra då det var dags för stretch. Så sedan hände det inte mycket innan denna punkt men lite spel på mobilen hann jag med ändå. Så när klockan slog fyra så drog jag igång med stretchen och efter detta så gick jag loss på middagen. Hade idag kotletter med mos, gott mos, och det var gott men det går åt en hel påse med mos, nja pulver då da, för att göra en tallrik till mig. Tror en sådan påse skall ha nog till 5 portioner men vem fan kan bli mätt på en portion då. Det är icas egna detta jag köpte denna gången för det var billigt men det var inte många portioner i den när jag räknade. Men jag hade dåligt med stålar så jag köpte den billiga, men det räcker inte till mer än fem gånger till mig. Så vet inte om det är så billigt ändå ja, men priset passade mig den gången så jag tog den. Brukar köpa felix för den har många portioner i sig, och så har den bara en påse med. Icas har fem stycken små påsar inte så bra för miljön det inte. Nu har jag en påse kvar till en middag sedan är det slut, men det måste räcka tills jag får lön igen. Har bara 200 kvar nu så inget mer blir det för min del, ja iallafall så lite som möjligt. Så sedan beställde jag comhem igår och laddade in massor med filmer i boxen idag. Tror jag tog 10 stycken som jag inte har sett ännu, men jag fick radera allt jag hade innan på den. Men jag sparade matix det ger sex timmar nått sånt men den är bra så jag får se om jag raderar den ändå. Men det skall nog finnas med utrymme till detta ändå hoppas jag, annars får jag radera när jag sett. Så det skall nog gå ändå det hoppas jag, men jag har massor att se den närmaste tiden. Så sedan är det igen dags att hålla tummarna igen, det är lördag och jag skulle gärna vilja att de ringde mig och meddelade om vinsten. Så igen måste jag be er om tummarna så kommer det smälla till igen, ja igen men då kommer det smälla till. Så var det med detta kommer igen imonn efter min lilla tur som jag skall ta imonn. Men hoppas jag kan komma hem till sex tiden imonn, så drar jag i mig lunchen med en gång. Ja så får vi hoppas att jag sover inatt igen kass sömn denna natten men hoppas på bra sömn inatt. Så jag har kraft sedan till måndag att träna.

TRÄNING: Jaha då var det storstretch idag igen då ja, och det gick bra på det hela taget idag. Gjorde den övningen jag lagt åt sidan för ryggen idag med och det känns att jag inte gjort den på ett tag. Men stretchen gick bra idag så det var lugnt.

NOVELL: Det blev bara två idag med, fick kvisthålet idag som ligger på 50+ sidor så jag stoppade där idag. Nu är det tre dagar kvar så har jag gått igenom alla denna gången. Så blir det ett uppehåll under jul och nyår sedan skall jag gå på dem igen efter det. Kommer ta 13 dagar att köra igenom dem, och då går träningsdagar bort men kommer nog köra på söndagar med så det skall gå att hinna klart tills januari ändå. Hoppas jag.

MUSIK: Ja det var nära att jag satte mig idag men så kom jag på att det är lördag alla är hemma så det gick inte alls. Kände för att köra lite men som sagt så var det lördag.

Jaha skulle vara gott men lite stålar idag men får nog inte svar förrän till söndag om det gav något. Om de inte ringer vill säga men då har jag fått lite mer än jag tänkte mig. Tummarna tack. Nu säger jag till er alla Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: