måndag 28 december 2009

Måndag 28/12-2009 21:40

DAG: Jaha natt igen då ja, tog mitt lilla piller igår och somnade rätt bra men vaknade sedan till morgonen. Första gånge jag vaknade så somnade jag igen men andra gången så sov jag i tio minuters pass fram tills klockan slog elva då gick jag upp. Så morgon sömnen var inte så bra idag och det kändes på träningen idag med. Så kom upp och fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden så kom jag igång med trummandet. Höll på som vanligt till ett tiden då jag drog i mig lunchen och till två tiden igen så drog jag igång igen. Men till tre tiden så gav jag upp för idag. Ringde då till telia men det gick inte att komma fram idag så jag får ringa imonn när jag fått ner tvätten. Dom har dragit 99 spänn på spotify idag jag skall ha det gratis fram till påsk. Så vi får se vad det säger imonn om det, lite chans att jag får igen de pengarna men kanske vi får se. Så sedan lullade jag runt fram tills klockan slog fyra då jag drog till träningen. Kom hem tidigt idag och stretchade och sedan var det middag. Kan säga att det idag smakade rätt bra med tonfiskpastan av någon anledning. Kollade på mythbusters när jag åt den. Sedan kollade jag mitt konto lite hur mycket pengar jag har, för jag skall imonn innan jag drar till klippningen ta ut pengar till det. Så får vi hoppas att detta räcker tills nästa månad. Skulle ha köpt nya handskar till träningen men det får vänta, dom kostar 150 så det har jag inte råd med nu. Så jag fick lite extra pengar men de skall jag köpa datorbord med, skall ta en dag nästa månad och åka till ikea och köpa det. Så kommer det på posten sedan så jag kan hämta det, nu väger det inte mer än 20 kilo så det skulle nog kunna gå att ta det på bussen. Men det är jobbigt att släpa på så jag tror jag tar det på posten ändå. Så mer då? Jo det är tvätt imonn då sedan är det ingen blogg på onsdag fram till fredag, nja jag kommer på fredag så det blir blogg den dan ändå. Så det blir bara onsdag och torsdag som ingen blogg kommer. Så får ni hålla tummarna på onsdag att jag kan kamma hem stor vinsten den dan. Så nu var det nog allt för idag.

TRÄNING: Jaha då var det ändå lite kass sömn inatt, tror det berodde på att jag inte sov på morgonen. Armarna gick rätt bra men ändå tog det rätt bra emot idag när jag körde. Och det var lite dålig sömn som gjorde det, men nu är det uppehåll fram till nästa måndag då kör jag igen som vanligt.

NOVELL: Japp imonn går bort för tvätt så jag kommer igen till lördag och söndag på denna punkt igen. Tror jag skall hinna med det iallafall, även om jag har glömt den andra boken i hastigheten. Dock är det inte mycket att göra åt den, har gått igenom den ett par gånger men det finns inte mycket att gör på den. Men å andra sidan tar det inte mer än en dag att gå igenom den heller så det är lugnt.

MUSIK: Jadå körde på idag men det gick rätt trögt idag troligen för att jag var trött. Hoppade en hel sida idag för det var komp jag inte kommer göra ändå. Men fick ändå gjort en 20 komp idag, man spelar allt på kaggen men man skall markera med höger och vänster hand. Detta kunde jag inte alls, när jag lärde mig spela trummor så gjorde man sådana övningar med kan inte alls detta idag. Så de kompen hoppade jag, ja jag hann göra en sida innan jag upptäckte att man skulle göra så med markering på vissa slag. Och då la jag ner nästa sida för jag kunde inte alls detta. Tror dock inte att jag någonsin kommer spela dessa komp ändå men skall gå tillbaks igen när jag spelat lite och göra om dem igen. Men som sagt så hoppade jag dem nu.

Jaha då är ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: