måndag 14 december 2009

Måndag 14/12-2009 21:40

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till tolv tiden igår men skall jag vara ärlig så minns jag inte hur jag sov på natten. Men vaknade gjorde jag till halv tolv tiden, kom upp och fick i mig frukosten sedan någon gång till tolv tiden drog jag igång med trummorna. Tog som vanligt paus till ett fram till två då jag åt lunch sedan gick jag igång igen till två tiden. Men slutade idag till kvart i tre. Då jag drog på mig lite musik fram till halv fyra, då fick jag nog av det och gick utan till fyra. Och när klockan slog fyra så drog jag till träningen. Så kom hem tidigt idag men mer om detta nedan. Stretchade sedan och drog igång med middagen. Idag kollade jag klar på batman som jag började på igår, men jag raderade den med efter jag sett den. Var väl inget att ha på det hela taget men nu har jag iallafall sett den. Så mer? Jo som vanligt så vann jag inte nått igår, men denna veckan då smäller det det känner jag på mig. Tummarna om jag får be… Japp mer då. Nä trodde att jag sov rätt bra inatt men kan inte komma ihåg hur jag sov minns inte om jag vaknade någon gång heller. Skumt brukar kunna redogöra allt som händer under natten men inte idag. Dock så kände jag mig rätt trött idag när jag gick omkring. Så jag trodde nog att jag inte sov så bra ändå, men mer om detta nedan. Så tror detta var allt för idag det, ses igen imonn.

TRÄNING: Japp som jag sa ovan så kände jag mig rätt trött idag när jag kom upp så jag trodde att träningen skulle gå därefter med men så var inte fallet. Gick bra idag på alla övningar men när jag skulle köra ben så hade jag ont i vänster låret. Detta är skumt har inte gjort nått med det så att det gör ont är konstigt. Men det gick att köra alla övningar så det var lugnt det med. Men när jag skulle köra intervallen så gjorde det ont i varje steg så jag la ner den idag. Att det gör ont säger att något är fel så jag tänkte att jag håller igen med det idag, så försvinner det till torsdag. Men det måste varit så att jag sov hela natten för annars skulle jag inte orkat med allt idag. Så en bra träning idag.

NOVELL: Jaha då skall jag gå på det igen imonn, kan ju då hoppas på lite mer sömn på morgonen så skall det nog gå bra det med. Men sover alltid kasst efter träningen så vi får se hur det går tills imonn. Men har räknat på det och jag tror jag skall hinna med det innan julen kommer emellan.

MUSIK: Jaha fick ur mig åtta komp idag körde inte så länge idag innan jag tappade orket. Klockan var inte ens tre innan jag gav upp idag. Tog emot idag på offbeat men som vanligt så räknar jag inte då går det inte nått bra. Men jag fick ur mig åtta komp och jag är ändå nöjd med dagen, för jag var trött när jag vaknade idag.

Ja det är igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: