onsdag 2 december 2009

Onsdag 2/12-2009 20:01

DAG: Jaha dag igen då, kan börja med att säga att jag glömde igår att säga att jag lagt in ny statistik på hemsidan om ni vill se det. Japp sov rätt bra men till fyra tiden så vaknade jag och efter det så fick jag ta på musik fram till åtta tiden då jag igen lyckades att somna in. Sov fram till tio och gick sedan upp till elva tiden. Fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden så drog jag igång med novellerna. Var klar till två tiden då jag drog i mig en mjukis och sedan var det att dra till phone house för att lämna in headsetet det fungerade inte. Ja det tar en till två veckor innan jag får igen det, men jag får köra med mp3 an så länge. Det var super kasst ljud och inga knappar fugerade alls på det. Men det måste lämnas in och så tar det två veckor innan det kommer in. På vägen hem så stannade jag till i ica och handlade lite smått och gått. Jo idag så upptäckte jag att det har dragits 399 spänn från mitt konto som jag inte har en aning om vad det är. Ringde till banken men de sa att jag fick vänta tills den 8é innan jag kan se vem det är som tagit pengar. Så nu ligger jag 400 back tills jag kan få igen dem, vad jag vet så har jag inget att betala och aldrig på kontokortet. Men jag vet inte vem det är som har debiterat mig heller, förrän den 8é. Men jag har inte köpt något alls, fan vet om det inte är någon som kopierat kortet då. Men jag vet inte förrän till den 8é ändå men kanske måste jag spärra kortet då. Vi får se hur det går, men utan dessa pengar så går det åt skogen för mig. Nu har jag 600 att leva på tills den 25é fan det nu skall gå. Men vi hoppas på det bästa, så jag får igen dem. Ha jag kom just på vad det är, det är virusskyddet jag beställde. Så då är det inget fel alls fan måste har räknat fel på det då. Japp nu blir det illa hårt att få ihop det. Fan. Japp kom hem och drog igång med middagen med en gång idag, hade karréer med ris och pepparsås idag. Kollade på ringen idag med andra delen men hann inte se klart den idag. En rätt kass natt men inte hel kass ändå fick lite sömn på morgonen ändå. Vi hoppas på bättre sömn inatt då.

TRÄNING: Japp bra sömn inatt så skall jag nog kunna köra imonn som vanligt då. Så får vi se om axeln känns imonn då eller inte. Har inte känt av den idag men har inte gjort något alls heller. Sist jag körde latsdrag så kände jag av den, får se hur det går till imonn då.

NOVELL: Ja en seg start idag på dan men kunde ändå få ur mig två noveller ändå. De var väl rätt okey på det hela taget så inte så mycket att göra på dem. Nu är det träning imonn och sedan skall jag gå på det igen till fredag. 7 dagar kvar så skall jag vara färdig med denna omgången. Så hinner jag nog en till innan januari är slut och sedan skall de skickas in. Det är planen iallafall.

MUSIK: Jadå är det dags igen för lite tummor tills imonn då. Får se hur det går då. Har fått lite mail idag på cymbalen så får se om den kan gå senare i veckan. Vi hoppas på det.

Ja pengaproblem igen men idag så försvinner det nog när jag inkasserar storvinsten. Japp säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: