torsdag 3 december 2009

Torsdag 3/12-2009 21:41

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra inatt men vaknade igen till sex tiden imorse. Låg sedan en stund och somnade sedan igen till åtta tiden. Sov fram till elva eller närmare tolv faktiskt innan jag gick upp, så jag fick en sen start på dan idag. Men jag var rätt utvilad så det var bättre än att gå upp tidigt. Fick i mig frukosten och sedan någon gång till halv ett så drog jag igång med trummandet. Tog paus till ett då jag fick i mig lunchen sedan till två tiden gick jag igång igen. Slutade idag till tre tiden då hade jag fått nog för idag. Kunde inte lyssna på musik idag för jag har inga lurar så jag gick utan musik fram tills klockans slog fyra då jag drog till träningen. Så hem därifrån och sedan stretch och middag på det, lite mythbusters på detta i teven med blev det. Även om detta nu var repris som jag såg. Så sedan har jag pillat lite med mobilen idag, jag kunde inte för mitt liv hitta minneskortet men idag så kom jag på hur det går till. Eftersom jag har haft en så gammal mobil innan så fattar jag inte nått av hur det går till. Och det står knappt nått i bruksanvisningen så jag får fatta själv helt enkelt. Men det tar lite tid för en gammal gubbe som mig att fatta allt, men som tur är så är det inte bråttom. Så får jag se när jag får räkningen om jag skall skaffa något abonnemang på mobilen eller inte, det får vi se tills när jag får räkningen vad jag gör. Jag laddade ner lite från hemsidan idag som sparades någonstans på mobilen men jag hade ingen aning om var. Men jag har inte pillat med alla menyer heller så tillslut så hittade jag det. Men man måste köpa PDF program det går ut efter 15 dar, skall kolla vad det kostar och hur läge licensen gäller sedan på det. Skall kolla på adobes hemsida om jag kan hitta detta. Så det finns massor att kolla i den som jag inte har sett ännu. Dock fick jag till så att jag bara surfar på wlan när jag är hemma, den bytte som den ville innan. Ja det är mycket med det tekniska att hitta i den, men med tiden skall jag nog få igång allt. Det är dock massor med utrymme i den har 7,1 Gb i och sedan igen 7,2 till detta så det finns plats iallafall. Jo så lyckades jag ladda hem spotify idag och laddade ner en lista för att testa det med. Så det fungerar som det skall, och jag fattade inte att jag kunde göra detta hemifrån med mitt wlan. Men jag fattar nu, gamla gubbar vet ni. Så inget på lotto igår heller men till lördag då smäller det till, det känner jag på mig. Eller hur?

TRÄNING: Japp det gick bra idag även om det var rätt trögt på armarna idag med. Trodde det skulle gå lite lättare när jag roterade övningarna men inte heller. Det brukar ändå bli lite tyngre när man roterar så var det idag. Men det gick ändå bra idag rätt fort med trotts att jag roterade.

NOVELL: Jaha jag sa igår att jag skulle köra till fredag men det är tvätt då. Glömde det igår såg det sedan när jag skulle lägga mig. Så det får gå till lördag och sedan söndag innan jag kör igen. Så kan vi hoppas att jag hinner med det innan januari men det kommer bli snålt med tid.

MUSIK: Ja sa att jag hade väldigt svårt för fjärdedelar men det är ännu värre med sextondelar. Fick bara ur mig fem komp idag sedan tog det slut. Spelar lite för fort med fötterna när jag skall spela, så jag kommer ut takt. Men som vanligt så räknar jag så går det med lite träning. Och snart är det slut med sextondelar med, då kommer hi-hat lyft hur det nu skall gå.

Jaha då skall jag igen säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: