lördag 5 december 2009

Lördag 5/12-2009 20:01

DAG: Japp ännu en dag då och jag somnade igår till tolv ett tiden och sov sedan inte så bra. Vaknade först till ett sedan till två följt av fyra men efter det så sov jag lite mer fram till tio tiden. Kom upp ur sängen till tolv tiden för jag var rätt seg imorse när jag vaknade. Men jag fick i mig frukosten och sedan någon gång till ett tiden så drog jag igång med novellerna. Var idag klar till två tiden då jag drog till ica, hade glömt av träningsmaten så jag fick ut innan stretchen och köpa det. Tänkte då att jag efter middagen skulle sätta igång med den, men glömde det så jag får göra det imonn efter novellerna och dammsugningen. Börjar nog bli gammal glömmer allt mer med tiden, suck det var bättre förr. Japp drog sedan igång med stretchen till fyra och sedan middagen. Idag hade jag köttbullar med mos, gott mos, och en mängd ketchup. Så kollade idag på eureka och terminat som jag lyckade spela in denna gången. Men som vanligt så byter de tid till nästa vecka, men jag ställde om tiden idag igen. Det är jävligt kasst att ändra tiden på en serie varje vecka, men det är viasat bryr sig inte om sina kunder alls. Eller har jag fel visst skall serier sändas på samma tid varje vecka, ja det kanske bara är jag som blir gammal. Så mer? Näe inte på denna punkt men mer här nedan på de andra. Lite små kass dag idag.

TRÄNING: Jahapp en storstretch idag och den var rätt seg idag, hade ingen större lust att köra idag. Brukar annars ha en bra dag på lördagar men så glömde jag träningsmaten. Så gick det som det gick. Men inget ont i ryggen iallafall det är ju alltid något ändå.

NOVELL: Jaha seg natt och en seg dag men fick ändå ur mig två noveller idag. Men har kommit på att det nog är en tio som inte håller måttet, och sedan är det att det inte är mer än fem procents chans att det publicerar dem. Men jag skickar in dem ändå så har jag det gjort. Kommer sedan gå över på romanen så kan jag köra den ett par år, ja eller hur länge detta nu tar. Men det lutar att jag skickar in dem i februari hinner nog inte tidigare än det. Så får jag nog lägga köpet av datorn en månad senare med har inte nog med stålar till den. Nä jag har till den men inte till musik grejorna så jag tror jag väntar tills februari ändå. Men mer nedan.

MUSIK: Får nog vänta ändå tills februari att köpa grejorna kommer ligga 1000 eller mer back. Men väntar jag en månad så har jag 1000 till eller kanske lite till för februari skall jag inte köpa mat. Men jag kanske köper datorn men måste köpa bänk med och bok till web programmet. Nä det blir nog ändå till februari jag köper allt. Där emot skall jag köpa paden och pedalen innan redan denna månad tror jag.

Jaha då får vi se om de ringer från svenska spel idag då och meddelar mig att storvinsten har tillfalligt mig. Jaha säger som jag brukar göra vid denna tiden Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: