fredag 18 december 2009

Fredag 18/12-2009 20:00

DAG: Jaha kan börja med att säga att jag ställt min klocka så den går rätt nu. Den gick en trettifem sekunder fel innan, nu är det en sekund fel på den. Så morgon nä natt till att börja med. Somnade sent igår runt tre fyra tiden så lyckades jag somna. Sov sedan ända till kvar i tolv idag så jag hann inte göra nått mer än slänga på mig och sedan dra ner till tvätten och få in den. Efter detta så fixade jag till mig och fick i mig frukosten, då var det inte så länge kvar innan jag skulle ner igen för att hänga upp den samma. Där emellan så försökte jag ringa till musikbörsen men det gick inte alls, hade inte tid att svara idag så jag drog dit idag efter jag hände upp tvätten. Tog vagnen till drottningstorget sedan gick jag tillbaks. Och fick inte med mig nått alls hem, de hade inte paden inte heller dubbelpedalen så där fick jag intet. Men jag beställde det så pedalen kommer nog nästa vecka med paden kommer nog ta efter nyår. Men det är beställt så det kommer när det kommer. Sedan på vägen hem så stannade jag i phone house men där fick jag inte heller nått med mig, det tar minst två veckor innan den är klar. Och det hade bara gått två nu, så där fick jag inte heller nått med mig. Och ingen musik när jag kommer till morsan heller får jag, min mp3 laddas med usb så jag har inget att ladda den med. Suck. Men tror jag tar med den så håller den så länge den håller, skall ju hem igen till lördag tänkte jag, om inte innan. Så men jag tog mig även in på apoteket där fick jag det jag ville ha, även om jag inte fick allt men det kommer till tisdag, ja måndag egentligen men hinner inte ner den dag så det blir tisdag. Så sedan när jag kom hem så stoppade jag nere i tvättstugan och sedan upp. Stack ner till halv fyra idag och tog upp så jag hade lite mera tid på mig idag. Drog sedan igång med middagen med en gång jag fick in tvätten. Idag var det karréer med ris, det var gott mos det. Kollade lite på ironman men hann inte se klart på den innan jag fick bryta för lunchen kollade lite då med men hann inte se klart den idag. Men imonn så skall jag se desto mer har fyra till att se så imonn blir det maraton film för mig och sedan även till söndag. Skall bara då dammsuga sedan är jag ledig efter som jag blir klar med novellerna imonn. Låt den rätta komma in har jag som jag har läst innan får se hur den är som film. Skall bli skoj att se imonn så får vi se vad jag sparar av dem, så skall jag sedan någon gång nästa vecka kolla över jul om det är något att spela in då med. Så mer? Sov ändå rätt bra inatt när jag väl somnade så en bra dag idag trotts att jag inte fick nått med mig idag. Ses imonn.

TRÄNING: Jadå en ryggstretch blev det bara idag men imonn så kommer storstretchen så får vi se om jag är stel då. Sedan blir det bara måndag jag tränar nästa vecka och veckan där efter måndag igen bara men då torsdags träning på den måndagen.

NOVELL: Japp då är det refrängen på novellerna imonn då ja, så skall jag köra lite roman de dagar jag skulle kört novell på. Men skall pilla med lite annat med men mest romanen då fram till nästa år då jag går på dem igen. Men måste nog köra söndagar med så jag hinner med en omgång till innan jag skicka in dem.

MUSIK: Jaha hade idag tänkt att jag skulle kört lite dubbelpedal men så blev inte fallet. Men men jag tar igen det en annandag, snart är det dags att köpa resten med det drar ihop sig.

Ja som vanligt så är det lördag denna veckan med så det är tummarna som gäller för er och alla pengarna för mig. Om inte så kommer jag igen till nästa vecka igen, skam den som ger sig. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: