onsdag 16 december 2009

Onsdag 16/12-2009 20:00

DAG: Jaha kass natt inatt, somnade bra igår till tolv tiden men sedan vaknade jag igen till tre. Låg kvar i sängen till fyra då jag drog på mig lurarna och låg med dessa på tills fem halv sex tiden. Sedan kom jag på att det inte var bra att ha dem på för jag blev allt mindre sömnig så jag tog av dem. Låg då utan till sex tiden men lyckades sedan somna en timme i sträck fram till klockan tio då jag gick upp. Så på det hela en kass natt för mig, och det är nog inte heller bra för min träning tills imonn. Men hoppas jag sover under natten idag då så blir jag pigg nog imonn. Så fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med novellerna var idag klar till ett tiden eftersom jag startade så tidigt idag. Drog då till ica och köpte lite tänkte jag skulle göra detta på fredag då jag ändå skulle ut men tog det idag så slipper jag till fredag. Köpte upp de sista pengarna jag hade idag, men mer kommer till fredag eller om det är till lördag de kommer. Den nittonde är det iallafall vilken dag det nu är. Så sedan när jag kom hem så fick jag i mig min mjukis och sedan så gick jag loss på middagen. Hade idag som jag sa igår köttfärssås med klyftpotatis, det är jävligt gott har haft det ett par gånger, lika gott varje gång. Kollade klart på i am legend eller vad den nu hette, det gjorde jag när jag åt. Så på detta så drog jag i mig lunchen med tog bara ägg och pytt idag ingen macka, kände inte för macka idag. Så kollade lite på teven med när jag åt detta har ju nu alla canal+ kanalerna så det är bara att se. Har sport kanalerna med men de försvinner om tre månader, ser inte på sport alls inte mycket att ha nu för tiden. Handlar bara om den som ätit mest anabola den vinner, så jag har lagt ner det för ett bra tag sedan. Mer då? Näe inte idag jo det är lotto idag tummarna som vanligt så kommer jag kamma hem storvinsten, eller hur?

TRÄNING: Japp en snabb ryggstretch idag blev det bara kan då hoppas att jag somnar och sedan också sover inatt. Har ju gått bra i måndags det var ett bra tag sedan detta nu, så vi hoppas på det samma tills imonn med då eller hur!

NOVELL: Ja trotts kass natt så fick jag ur mig två noveller idag med. Grisen idag den ligger på 45 sidor sedan gubben med som är betydligt kortare. Men jag tror jag har iallafall 10 som är bra, men frågan är om det är bra nog för att tyckas. Men då är det bra att jag skickar in så pass många som 25. Det är jag tveksam på men ger det ändå en 5% chans att någon tycker dem, inte mer än det. Så mitt hopp är inte stort med lite chans finns ändå, skall iallafall bli skönt att skicka iväg dem. Så är det roligt att börja på något nytt sedan med romanen.

MUSIK: Japp ringde idag till bussgods och det har gått så jag bör ha pengarna om ett par dagar. Det gick inte att se på internet när jag kollade men de sa att den hade gått. Så får vi se när pengarna dimper ner på mitt konot. Skönt att den hade gått iallafall.

Jadå är det igen dags att spana hur mycket stålar som har inkommit på mitt lotto konto. Blir nog som vanligt men kanske lite ändå. Tummarna tack. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: