lördag 19 december 2009

Lördag 19/12-2009 20:00

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till tolv tiden men vaknade igen till tre, fyra, sex sedan tio och då var sömnen över. Så jag fick en tidig start på dagen idag. Tog mig upp och fick i mig frukosten och sedan efter detta så drog jag igång med novellerna. Idag tackvare att jag startade tidigt så var jag klar tidigt med, redan till tolv tiden så var jag klar för idag. Efter detta så gjorde jag inte ett dugg, jo lite gjorde jag men mer om detta nedan. Så blev klockan tillslut fyra och jag drog igång med stretchen, när den var över så fick jag igång middagen. Idag hade jag spagetti med fläsk, detta är väldigt gott och så även idag. Kollade klart på ironman och sedan på nyaste bond, men gillade inte den förra och den här var inte mycket bättre. Jag vet i fan men tycker inte om dem alls, och jag vet att de förra tidigare inte var mycket att ha med de var bättre än dessa ändå. Så den raderade jag när jag sett den, inget att spara på den inte. Så men jag har lite till att se en dag som imonn, skall bara dammsuga så kommer jag gå på dem. Det är nog en fyra eller fem jag har på disken men om de är nått att ha är en annan fråga. Men det blir film dag imonn hela dagen, nej inte riktigt måste ha lite bröd fram tills jag sticker till morsan. Så det får jag inköpa imonn någon gång, sen skall jag kolla in filmerna. Japp det var nog allt för idag det, men jag kommer igen imonn så att ni inte sakar mig för mycket. Japp.

TRÄNING: Ja som vanligt var det lite segt idag på stretchen men det gick rätt bra. Nu är det vila imonn sedan kör jag måndag och så ett uppehåll till nästa måndag då det är torsdags träning. Så ett uppehåll till men sen går det som det brukar igen.

NOVELL: Jaha då var det sista dan idag på de novellerna, ja jag går på dem igen till efter nyår men för nu. En kortis och sedan en halvlång till så var jag klar idag.

MUSIK: Japp kunde inte hålla mig idag körde lite spel idag hoppas att grannarna inte hörde det bara. Tog en tio minuter bakom trummorna idag, var ju redan klar till tolv idag med novellerna så jag kunde inte hålla mig.

Jasså då är det igen dags att hålla tummarna för mig så jag kammar hem den store idag. Jag säger till er tack och ses igen tills imonn. Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: