fredag 11 december 2009

Fredag 11/12-2009 20:02

DAG: Jaha inte en natt som det burkar vara inatt, somnade redan till ett igår. Och sov sedan till tio då jag var uppe på toan sedan låg jag fram till tolv tiden och lyckades somna med en stund. Kom upp och fick i mig frukosten på det, sedan någon gång till halv ett tiden så drog jag igång med novellerna. Var idag klar till två tiden då jag drog till ica för att handla lite. När jag kom hem så fick jag i mig mjukisen och så kom jag på att jag glömde köpa till träningsmaten idag. Man jag gick loss på middagen och fick i mig den, hade idag hamburgare med pommes. När jag fick i mig den så diskade jag och drog sedan till ica igen. Det var kö ända till mjölken idag kassorna var inte som de skulle tror det var kontokorten som inte ville som de skulle. Efter detta så ringde jag till comhem och beställde ny digitalteve kommer igång imonn, tror jag hon sa. Så får ringa och stänga av det bara om ett par dagar, jag fick hela canal+ gratis i tre månader men det vill jag inte ha. Så om jag ringer och tar bort det så får jag ändå tre månader gratis och det paketet jag vill ha. Så jag tog det idag skall ringa imonn och ta bort det så får jag tre månader gratis ändå. Sedan efter det kommer det gå på 348 per månad och då har jag alla film kanaler på canal+ i ett år. Sedan kan jag byta kanaler på hemsidan som jag vill, jag tog åtta favoriter så kan jag välja som jag vill. Så pillade lite med datorn sedan och fick igång lunchen sent idag. Tog ett halvt paket med bacon idag med var sugen på det idag. Sedan kollade jag också paketet som jag skickade det har inte gått ännu undrar när det går då. Men det går nog till måndag då eftersom det går med lastbil. Japp mer då? Näe inte idag kommer igen imonn då med mera strunt.

TRÄNING: Ha igår så gick det bra med träningen skulle vara gott om det även gick bra till måndag då. Vi hoppas på det så jag får sömn dagarna innan, men det kan ha med musiken jag lyssnar på. På fredag och lördag så kör de dansmusik det är inget vidare att somna till. Men vi hoppas på bättre sömn nu.

NOVELL: Japp sen start på dan idag men gjorde ändå två noveller idag hade börjat på den tredje men fick lägg ner för idag kommer igen imonn med mera. Har nu fyra dagar att köra sedan har jag gått igenom dem alla. Jag hoppas att jag hinner med dem.

MUSIK: Ja inget idag men till måndag så skall jag gå loss igen, gick som jag sa väldigt bra igår med trummandet. Så det var inte så svårt med hi-hit lyft som jag trodde. Nu är det offbeat som gäller ett tag så till nästa fredag skall jag köpa paden och dubbelpedalen också. Skall ringa ner så att de har det hemma bara innan jag sticker.

Jo så är det lördag imonn så ni får hålla tummarna för att jag plockar hem storvinsten som vanligt. Näe det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: