tisdag 15 december 2009

Tisdag 15/12-2009 20:01

DAG: Jaha dag eller rättare sagt natt igen då ja, somnade rätt bra igår men sov inte så bra under natten. Vaknade till tre fyra sedan sex åtta och tio men efter detta så sov jag till tolv tiden. Klockan var nog kvart i tolv när jag kom upp och fick i mig frukosten. Så till ett tiden så drog jag igång med novellerna, var idag klar till två tiden nått sånt. Fick i mig mjukisen och sedan så drog jag igång med middagen nästan rätt på detta. Hade idag chili concarne en middag på det men även en i frysen som jag kan ta en nannadag. Imonn blir det köttfärssås med spagetti eller nått sånt för jag har halva paketet med köttfärs kvar. Kanske tar det med klyftpotatis imonn har lite i ett paket som nog skall räcka till en middag. Så kollade på mythbusters idag när jag åt och sedan gick jag loss på i am legend men såg inte klart den hann inte det. Skall nog se klart den imonn om jag hinner det. Så mer? Jo jag glömde jag såg fantastiska fyran när jag åt middag sedan efter det så kollade jag på mythbusters. Så var det. Fick svar från skatteverket idag om min årslön var inte mycket att hurra för men det krävs när jag skall köpa från dustin om jag vill betala på avbetalning. Så då är det klart för inköp efter nyår i slutet av januari. Japp imonn är det onsdag som vanligt så gäller tummarna den dagen och sedan även till lördag då smäller det igen det känner jag på mig. Säger hej så länge.

TRÄNING: Jaha då var det inget alls idag förutom en snabb stretch, som var så där idag lite ont om tid idag. Men jag kollade på teven så det var därför det inte var så mycket tid idag. Hoppas på bra sömn inatt så skall träningen till torsdag gå bra den med. Ja även på onsdag natt vill jag ha bra sömn tack.

NOVELL: Ja två noveller idag med så det går långsamt mot att jag hinner med det ändå. Fick dock skriva ut en ny kopia på en av dem så det gick åt lite mera papper och toner idag.

MUSIK: Japp såg idag att paketet jag skickade i tisdags inte har gått ännu. Tror jag skall ta och ringa imonn och höra när det skall gå. Killen undrar nog var det är nu, och varför det inte körts ut ännu. Men får jag tag i dem imonn så skall jag maila honom om detta. Har legat en vecka där nu tills idag, fan går det inte för? Hoppas få svar på det imonn.

Japp det är igen onsdag då skall ni hålla tummarna så kan jag plocka in de stora stålarna då. Men för idag säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: