onsdag 9 december 2009

Onsdag 9/12-2009 20:01

DAG: Jaha då var det natt igen då ja, somnade rätt bra inatt men sov inte länge innan jag fick ta mig upp på toan. Var uppe ett par gånger och sedan när klockan slog fem så var sömnen över. Tog då på mig lurarna ett tag men det gick inte att somna om igen. Vid sju tiden så fick jag i mig frukosten, idag som vanligt när jag vaknar tidigt så fick jag i mig fyra rostade bröd. Ja det händer ibland att jag tar ägg frukost med men idag var det rostat bröd. Sedan gick jag ett tag med lurarna på men de åkte av efter en stund. Sedan till vad klockan var kan jag inte exakt säga men till tio tiden nått sånt. Så ringde jag till telia och tjejen som svarade kunde inte svara på det så hon fick ringa sin support och tillslut fick jag prata direkt med dem. Efter en stunds dividerande så kom vi fram till att jag hade lagt på en tjänst som sedan hade tagits bort. Så han fick ta sig in bakvägen och fixa bort det, jag hade innan lag det så att alla mail till telefonen gick till min inbox men så hade det i efter hand tagit bort detta alternativ. Jag mindes att jag la på det men det fanns ingen stans att ta bort det nu. Men killen fixade bort det och nu får jag ett sms när jag får mail till mobilen så jag inte behöver gå upp i onödan och kolla. Det var samma som jag hade på den mobilen innan den nya jag hade, men den förra stödde inte det. Men nu den nya jag köpte stöder det igen och jag har fått igång det med. Så en bra dag idag, trotts att jag vakande i ottan. Kan bara hoppas att jag sover natt med så jag kan köra imonn med på träningen. Tog en promenad hem och en sväng in i ica med köpte lite smått som jag skulle ha. Så  när jag kom hem så drog jag i mig mjukisen och sedan gick jag loss på middagen. Hade idag karréer med ris, det var väldigt gott det. Kollade på buorn eller hur det nu stavas när jag åt. Sedan igen när jag fick i mig lunchen, då såg jag klar den. Så tanken är att jag skall beställa ny digital teve med till fredag. Men det beror på om det tillkommer några avgifter till det. Skall ringa dem på fredag och höra mig för, så får vi se om jag beställer eller inte. Jo så är det lotto idag med kommer storvinsten idag då eller, tummarna tack.

TRÄNING: Japp trött dag idag en snabb ryggstretch idag bara men imonn så. Som vanligt hoppas vi på bra sömn inatt så skall det nog gå bra hoppas jag. Sedan är det bara storstretchen till lördag kvar, och så ett par dagar lugn och ro. Och så på det igen.

NOVELL: Jaha blir mer försenad med det när jag inte kunde köra igår. Men men får jag bra sömn skall jag nog kunna lite fler än två per dag hoppas jag. Nu är det till fredag jag kör igång igen då men till söndag skall jag bort så den dan går bort. Men tisdag då går jag loss igen.

MUSIK: Fick tillskott i kassan idag så nu är datorn fixad, så hoppa jag att jag kan få ihop 1500 denna månad med. Då är saken biff med musik grejorna.

Nä nu skall jag kolla hur mycket jag vann på lotto, milloners milloner tror jag alltså. Till er säger jag Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: