måndag 21 december 2009

Måndag 21/12-2009 21:41

DAG: Jaha natt igen då ja, små kass natt inatt, somnade någon gång till tolv tiden men sov inte så länge som jag ville. Till sex tiden så vaknade jag men jag låg kvar och lyckades somna igen. Men bara i korta perioder fram till elva tiden så jag stod upp. Var ändå rätt pigg idag så jag fick i mig frukosten och sedan väntade jag på att klockan skulle slå tolv så jag kunde köra igång med trummandet. Och det gjorde jag när klockan slog sedan blev det stopp till ett fram till två tiden, då jag var klar med lunchen. Så höll på idag fram till tre tiden då gav jag upp för idag. Gjorde inte mycket sedan efter detta men väntade som vanligt på att klockan skulle slå fyra. Och när den gjorde det så drog jag till träning, kom hem och stretchade och sedan var det middag. Hade idag tonfisksås med pasta, kan säga att jag åt detta väldigt länge förra gången jag åt det så jag är redan trött på det. Men det var inte för äckligt ändå så det gick ner idag med. Hade prepparerat den med lite cayennepeppar idag så lite godare blev det. Men jag var tvungen att ta detta då jag inte har några pengar kvar, då, nu har jag fått in på kontot igen. Men skall köra det till nästa måndag med sedan skall jag se om jag har råd att köpa annat. Vi hoppas att det blir lite pengar över denna månad, men jag måste spara 1500 men så det blir nog snålt ändå tror jag. Så kollade lite på mythbusters men det var repris igen, undrar när de nya avsnitten går? Skall kollad det en dag kanske imonn då jag skall kolla vad som kommer under jul på teven. Så får vi se vad jag gör imonn om det blir roman eller inte, beror på hur jag sover inatt det. Så jag vann inget på lotto heller, ni är inget vidare på att hålla tummarna om jag får säga så. Men denna veckan då smäller det det känner jag på mig. Så mer? Nä men nu är det bara imonn kvar sedan kommer jag igen efter jul med mera strunt. Japp det var nog allt för idag det säger hej.

TRÄNING: Japp trodde nog att det inte skulle gå så bra idag men ack så fel jag hade. Sov ju inte allt för bra natt med det gick bra idag. Lite små trögt men ändå bra på allt idag. Nu är det uppehåll till nästa måndag då, och då blir det torsdagsträning den dan. Men lite ryggstretch kommer det nog att bli ändå.

NOVELL: Jaha då får vi se hur natten blir och hur den blir avgör vad jag gör imonn då. Blir natten bra så kommer jag köra igång på romanen imonn igen. Men jag skall iväg till apoteket imonn med innan jag äter så vi får se hur det går.

MUSIK: Jaha var pigg idag när jag väl kom upp och det gick väldigt bra idag tog över 20 komp idag. Men det var då trioler, har ganska lätt för dem trotts att jag aldrig innan spelat dem. Gick sedan över på shuffle även detta är tre takts komp som trioler, lite skumma att köra men ändå rätt lätta mot då fjärdedelarna och sextondelarna som var illa svåra. Snart kommer jag fram till dubbelpedal kompen också, men det är rätt många sidor kvar ännu. Får se när pedalen kommer och paden då, kanske i mellandagarna?

Jaha då var det slut igen för mig men jag kommer igen imonn igen sedan blir det ett uppehåll ett tag men så kommer jag igen igen efter jul, så lätt blir ni inte av med mig. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: