måndag 7 december 2009

Måndag 7/12-2009 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, trodde när jag vaknade idag att jag sovit rätt bra, men när jag kom till gymmet så var sanningen en annan. Somnade igår till tolv tiden men sov så där under natten. Tror jag var uppe på toan tre gånger och sov bara korta stunder sedan, men till morgonen fick jag lite mer sömn. Så jag trodde när jag gick upp till elva idag att jag fått bra med sömn. Jag var inte alls så trött idag men skulle nog ha legat kvar till senare om jag vetat det jag gör nu. Men kom upp till elva tiden och fick i mig frukosten sedan någon gång till tolv tiden så satte jag igång med trummandet. Tog paus till ett och kom sedan igång igen till två tiden, slutade idag till tre. Så efter det så väntade jag bara på att tiden skulle gå tills dess att det var dags för träningen. Jo där emellan ringde jag lite samtal, men mer om detta nedan. Så när klockan slog fyra så drog jag till träningen, kom hem stretchade och sedan var det middag. Men jag glömde köpa pasta så jag fick ta spagetti idag med det var väldigt gott idag med detta. Faktiskt godare än med den andra pastan. Kollade på mythbusters när jag åt, men det var gammalt att se. Tror dock att jag har ett nytt avsnitt på boxen tills imonn. Om det gick in denna veckan, gjorde inte det förra av någon anledning. Vi hoppas på det. Så mer? Jo jag hann inte ringa till telia idag skall se om jag hinner en annan dag. Kanske drar ut imonn efter novellerna men får se om jag hinner med det imonn. Annars får det bli till fredag, skall skicka en grej på bussgods. Japp det var nog allt för idag det en rätt kass dag idag, ja träningen alltså. Resten är okey.

TRÄNING: Japp trodde idag att jag fick bra med sömn men inte heller, det var tungt idag. Tyngst var det på bröst idag orkade inte med sista setet, så jag fick sänka ner det så gick det. Men det är kass sömn som gör det förra måndagen så gick det lätt att köra då sov jag rätt bra. Jag måste sova två dagar innan jag tränar om jag skall orka med det, en dag är inte nog. Dock så gjorde jag allt idag och det gick men segt som fan var det. Jo när jag körde intervallen så kom jag upp för första gånge i 154 i puls, brukar ligga på 150 som högst men inte idag. Och som jag sa innan en dag så får jag högre puls om jag inte orkar köra så fort, det är skumt det.

NOVELL: Jaha då skall vi gå igång igen tills imonn då, hoppas att jag sover bra nog bara så. Sedan till eftermiddagen så får vi se om jag drar ut en stund eller om det tar till fredag.

MUSIK: Jaha det gick inte så bra idag, ändå fick jag ur mig fem sextondels komp och fem hi-hat lyft komp idag. Men det var illa svårt idag både med sexton och hi-hat, kan varit för att jag var trött men jag kände mig inte det. Men segt som fan gick det idag, men ändå okey på det hela. Jo jag ringde till bussgods idag och fick reda på att det kostade 450 spänn att skicka till gotland. Så jag ringde killen och han ringde igen tills när jag kom hem från träningen.  Men vi kom överens om nytt pris så jag skall skicka den imonn om jag hinner eller till fredag om det inte går innan. Så nu har jag sålt allt utom ett ställ jag är rätt nöjd med det hela och skall nog få ihop stålarna ändå. Men det innebär att jag måste spara 1500 denna månad annars går det inte ihop. Men gott hopp har jag så det skall nog ordna sig tillslut hoppas jag.

Jaha inget nej, jag vann igår på lotto 25 kronor som jag spelade upp på triss och vann, ja inget, det kom som en överraskning eller hur. Men jag laddade kontot igen och till onsdag så smäller det till det känner jag på mig. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: