onsdag 31 juli 2024

Onsdag 31/7-2024 20:09

DAG: Jaha till natt igen och en små kass natt igen sov rätt kasst till 8:30 kom ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag fick mitt första prov som jag skulle tagit förra veckan idag så okey på det. Så har spelat lite Nintendo idag och det gick bra idag igen spelat till och från. Så till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen fick igång middagen och såg ett avsnitt av samma serie jag såg innan warrior på Netflix. Och sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha idag körde jag allt och det gick bra idag fick även igång gången och gick min tid idag.

ROMAN: Jaha vill säga att igår fick jag ett mail om att ett förlag inte ville ha det så jag tror inte längre att någon vill ha det. Men till mitt försvar så skickade jag in för 9 år sedan och då skrev jag mycket bättre än idag. Men så blev farsan sjuk och sedan morsan dog och så sket sig allt för mig och jag glömde hur jag hade skrivit innan. Nu är det tre förlag kvar att få från och ett av dem har sagt att de skall säga varför de inte vill ge ut så jag hoppas att jag kan använda detta för att fixa till den igen. Om jag då sover igen vill säga hoppas på det.

MUSIK: Nä inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 30 juli 2024

Tisdag 30/7-2024 19:58

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inte bra trotts att jag somnade tidigt igår så sov jag inte länge innan jag vaknade igen. Kom sedan igång till 7 tiden kom sedan igång igen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått jo jag tog blodtrycket till tio sedan väntade jag på att klockan skulle slå 14:00 då skulle maten komma. Men innan detta så fick jag bort allt plast och papper till insamlingen och sedan kom maten till 14:15 tiden sedan satte jag igång att få upp allt och så till 15:10 var jag klar med detta och så gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en serie idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och sedan hämtade jag mitt paket från apoteket men fot hälspricks salva och så hem igen. Jo sedan tog jag kontakt med min läkare och han ringer till fredag till 8:30 tiden för jag har fått förstoppning av tabletterna. Och jag tog min andra dos med medel för att få igång magen igen idag men ännu har jag inte gått på toan för detta. Så skall jag ta bajs prov med förhoppningsvis till denna veckan om det går.

TRÄNING: Jaha har inte packat väskan idag men skall göra efter bloggen idag.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!

måndag 29 juli 2024

Måndag 29/7-2024 20:04

DAG: Jaha till natt och en okey natt trodde jag i alla fall men så var inte fallet somnade som jag skulle igår och sov sedan okey fram till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så stack jag till apoteket och köpte lite medicin och sedan fick jag i mig lite av den och sedan la jag mig på sängen idag igen. Låg idag till 14:30 då jag kom upp och sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen mer om detta nedan. Fick igång middagen och såg på inte nått idag igen när jag fick i mig middagen. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha körde idag allt ja nästan allt hoppade två övningar för det var en kille som kramade en övning för länge och sedan skulle jag då gå men tappade farten och la ner idag hade inte lust att köra idag. Så jag sov nog inte okey inatt alla fall eller så är det att jag inte sovit bra på länge nu.

ROMAN: Nej inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

söndag 28 juli 2024

Söndag 28/7-2024 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt igen blev nödig inatt men hade förstoppning och kunde inte göra testen på det och bestämde mig då för att ta mig till apoteket och köpa tills imonn. Så kontaktade jag läkaren om detta med idag så får vi se vad han säger om detta skulle göra det om det var förstoppning stod det. Så sov illa inatt kom igång till 7 tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 och fick i mig frukosten. Sedan la jag mig igen låg till 13:00 då jag kom ur sängen och fick igång träningsmaten så den är gjord nu. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha vi får se när jag går igång med denna punkt igen snart hoppas jag i alla fall.

MUSIK: Och nej inget här idag.

Jag säger Tjingeling!

lördag 27 juli 2024

Lördag 27/7-2024 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag somnade inte som jag ville igår jag laddade mobilen och klockan och somnade ändå och sov sedan ja jag var uppe på toan två gånger men annars sov jag bra inatt och vaknade sedan till 8:00 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så till tio tog jag blodtrycket och sedan la jag mig igen. För även om jag sov okey inatt så sov jag illa många nätter innan detta och så sov jag idag igen. Kom igång till 14:00 tiden och spelade då lite Nintendo ett tag gick så där idag men gjorde mer ikväll och då gick det bättre igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och sås och såg idag ett och ett halvt avsnitt av samma serie när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag heller.

ROMAN: Ja om jag sover bättre ett par dagar så kanske jag kan köra igen på denna punkt igen.

MUSIK: Nä inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! 

fredag 26 juli 2024

Fredag 26/7-2024 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt låg vaken till fyra tiden kom sedan igång igen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag tvättade idag till 12:00 sedan till ett tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan till apoteket för att hämta ny gamla tabletter igen sedan hem igen. Så till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med potatis och sås. Såg en serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha inget här heller idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jaha får se om jag sover bättre inatt eller inte kanske så kan jag sova bättre inatt och sedan ett par dagar framåt men nu säger jag Tjingeling.

torsdag 25 juli 2024

Torsdag 25/7-2024 19:35

DAG: Jaha till natt igen och igen en kass natt och jag måste nog ha det så också om det inte finns någon annan tablett att byta till men vi får se om det finns något att byta till sedan när jag skall till läkaren igen. Kom igång idag till ett tiden sedan somnade jag igen och sov sedan till 8 då mobilen ringde och jag kollade lottoland men ingen vinst idag heller. Så sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 12:10 tiden ringde mobilen och jag stack till mötet för EKG idag och sedan hem igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg på en gammal serie idag som jag tror att jag inte ser mer sedan. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag på denna punkt.

ROMAN: Och nej inget på denna punkt heller.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 24 juli 2024

Onsdag 24/7-2024 20:25

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov så där undernatten men kom sedan igång igen till 7 tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så låg på sängen fram till 14:30 idag stack sedan till gymmet till 15:00 och sedan hem igen. Fick igång maten och såg idag en stund på en serie men såg inte klart idag. Och fick inget kaffe idag igen.

TRÄNING: Jaha körde allt idag och jag var snabb idag och kom igång med gången till 16:00 och sedan var jag klar till 17:20 och allt gick bra idag.

ROMAN: Jaha inget här idag.

MUSIK: Och inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 23 juli 2024

Tisdag 23/7-2024 19:38

DAG: Jaha till natt igen och jag sov okey inatt men jag tror att jag vaknade till mitt i natten ändå kom sedan igång till 7 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 och fick i mig frukosten och så sedan till 12:50 gjorde jag mig iordning för att gå till närhälsan till 13:30 så slängde en soppåse och sedan gick jag stannade och köpte en påse med godis och sedan tog jag mig till läkaren och sedan fick jag ta prover och så skall jag ta avförningsprov med får se hur det går da. Sedan kom jag på att jag skulle ha köpt mat så jag fick gå ut igen och handla sedan tillbaks igen.Sedan till 15:00 tiden fick jag igång middagen hade idag fiskpinnar och potatis och såg inte på nått idag igen. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha har inte packat väskan idag men gör detta efter bloggen.

ROMAN: Jaha inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

måndag 22 juli 2024

Måndag 22/7-2024 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen som vanligt just nu. Kom igång idag till 3 tiden sedan till sju tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 idag igen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Låg mest på sängen till 13:45 då jag kom ur sängen och kom igång igen. Har spelat lite animal well idag igen och det gick bra idag igen. Så sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen mer om detta nedan igen. Fick igång middagen och såg på en serie när jag åt idag. Men hoppade kaffet idag igen.

TRÄNING: Jaha idag körde jag allt och sedan gick jag igen tog en och en halv timme idag igen och det gick bra även om det känns i foten nu.

ROMAN: Nä inget idag igen.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

söndag 21 juli 2024

Söndag 21/7-2024 19:49

DAG: Jaha till natt igen då och en rätt okey natt inatt även om jag var trött idag när jag kom ur sängen kom igång idag till 7 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 men fick igång mobilen till 8 när den ringde för att kolla lottoland men ingen vinst som vanligt idag heller. Ja sedan så la jag mig igen fram till 13:00 har idag spelat animal well ett par gånger nu när jag är klar med zelda och det gick bra idag igen. Men annars har jag mest legat på sängen idag med. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och potatis och såg inte på nått idag igen. Men efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

lördag 20 juli 2024

Lördag 20/7-2024 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen sov till ett tiden sedan låg jag vaken till fem tiden och sov sedan ett tag kom ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 12:30. Sedan satte jag igång att spela zelda tears of the kingdom slut bossen och idag klarade jag av detta spel så nu är jag klar med det och ja jag fuskade men nu är det klart i alla fall. Så sedan till 15:00 tiden gick jag igång med middagen hade idag wok och såg inte på nått idag igen slö glodde bara idag igen. Men efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag igen.

ROMAN: Och nej inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling!

fredag 19 juli 2024

Fredag 19/7-2024 19:44

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen sov till 1:30 sedan igen från 5:30 till 7:10 sedan kom jag ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 13:30 stack jag till ICA för att handla lite sedan till apoteket för att hämta tandkräm. Så till 15:30 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och potatis och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Nya starwars serien på disney. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha inget idag heller.

MUSIK: Blir inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 18 juli 2024

Torsdag 18/7-2024 19:46

DAG: Jaha till natt igen och en små kass natt igen även om jag inte är så trött så beror det på att jag sov rätt okey innan det tar ett tag innan detta försvinner och jag blir trött igen. Sov som innan vaknade till två tiden sedan sov jag igen fram till 8:00 då mobilen ringde och sedan kom jag upp till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till ett tiden stack jag till en kiosk och köpte nya chipsen och så hem igen. Så till 15:20 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes idag och såg två avsnitt av samma serie när jag åt idag. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo så ringde sjuksköterskan igen till 11:00 tiden och vi snackade lite.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Och nej inget här heller idag.

MUSIK: Idag fick jag inget gjort alls igen.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 17 juli 2024

Onsdag 17/7-2024 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen sov ett tag sedan vaken ett tag och så somnade jag igen och sov då till 8:30 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Jaha sedan la jag mig igen fram till 13:00 då jag kom ur sängen och sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg idag ett avsnitt av nya starwars serien som går på Disney+ har alla avsnitt att se ja jag såg två tror jag sedan glömde jag av dem igen. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo så ringde jag till närhälsan och fick tid till tisdag för att jag har väldigt mörk skit så jag tror att jag har fått magsår eller cancer vi hoppas på det första.

TRÄNING: Jaha hoppade en övning idag han tog alldeles för låg tid på sig så jag hoppade den idag men annars gjorde jag allt idag. Men jag hoppade cykeln idag igen.

ROMAN: Och nej inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 16 juli 2024

Tisdag 16/7-2024 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen sov okey ett tag sedan var jag vaken igen och kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat spelt på PC Islets och jag klarade av det idag. Men annars har jag inte gjort nått på hela dagen idag. Jo jag stack ut till ett tiden och handlade lite sedan hem igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och sås. Såg inte på nått idag igen slö glodde bara idag igen. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha kör igen tills imonn om jag sover då vill säga jag hoppas på detta inatt.

ROMAN: Jaha vi får se tills imonn om jag sover eller inte.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jaha säger Tjingeling!

måndag 15 juli 2024

Måndag 15/7-2024 19:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov ett par timmar sedan låg jag vaken länge och sov sedan ett tag till och sedan låg jag vaken länge till 8:30 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Och sedan la jag mig igen fram till 14:00 då jag kom ur sängen och sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Men om detta nedan. Så gick igång med middagen när jag kom hem och sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo jag tog blodtrycket men den hade kopplat ner sig och jag fick inget värde imorse men jag fick idag när jag tog det ikväll. Så skall vi se hur jag sover inatt om jag måste ändra på tabletterna i alla fall.

TRÄNING: Jaha körde allt idag men jag hoppade cykeln lite idag kände av foten och la ner efter en halvtimme eller nått sånt fyrtiominuter kanske.

ROMAN: Jaha inget idag igen.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

söndag 14 juli 2024

Söndag 14/7-2024 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen så inatt bestämde jag mig för att inte sova något idag på dagen så hoppas jag att jag sover bättre inatt igen. Så somnade igår till 00:30 och sov sedan till 2:00 sedan igen till 5:00 till 6:00 sedan sov jag inte mer. Kom igång till 8:30 idag och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen men jag la mig inte idag. Så till 14:50 tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och sås och såg slutet på dune två kommer nog en till med sista avsnittet av den. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så hoppas jag att jag sover bra inatt så jag kan köra igen på gymmet tills imonn.

TRÄNING: Jaha har packat väskan och jag hoppas som sagt att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Har nu hållit upp i en månad med träningen suck.

ROMAN: Jaha om jag sover inatt så hoppas jag att jag kan köra igen på denna punkt tills imonn.

MUSIK: Nähä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!

lördag 13 juli 2024

Lördag 13/7-2024 19:32

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen hade kass natt igår med glömde nog säga det igår men säger idag. Vaknade till två tiden sedan sov jag korta stunder fram till 8:30 då jag satte igång datorn för skann också med fick i mig frukosten och sedan har jag inte gjort mycket idag. Så låg på sängen till 13:30 idag innan jag kom ur den och sedan har jag inte gjort mycket idag. Jo jag har väntat på att klockan skulle slå 15:00 och jag gick igång med middagen hade idag kyckling klubbor och pommes och såg inte på nått idag igen. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och så gick datorskannern slut idag med till 19:30 tiden.

TRÄNING: Jaha nu hoppas jag att jag kan köra igen tills måndag om jag då sover vill säga vi hoppas på det eller hur?

ROMAN: Jaha hoppas att jag sover inatt så kör jag igen på denna punkten.

MUSIK: Jaha inget idag heller på denna punkt.

Jag säger Tjingeling!

fredag 12 juli 2024

Fredag 12/7-2024 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång idag till fem tiden sedan sov jag ett tag och kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag satte igång skannern till 8:50 tiden men idag ville den inte på min stationära så tillslut fick jag om installera den och då sket det sig. Men mer om detta nedan. Så till 12:00 stack jag ner med tvätten och sedan upp igen. Så sedan till ett tiden var jag nere och hängde upp den samma. Så till ett tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så jag ringde till supporten och fick lägga ner när jag skulle ner och få upp tvätten till 16:00. Sedan ringde jag igen och då fick jag hjälp tog till 18:45 innan det var klart sedan kom jag igång med middagen till sent och fick i mig den och sedan fick jag hoppa blodtrycket idag skulle ha gjort det till 19:00 men då åt jag och så jag sket i det idag. Och inget kaffe heller idag.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 11 juli 2024

Torsdag 11/7-2024 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igår och en kass natt inatt sov fram till fem tiden sedan sov jag inte mer idag. Kom ur sängen till 8:19 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte något idag igen. Jag har legat på sängen hela tiden fram till 14:50 tiden då jag gick igång med middagen hade idag karréer med potatis och sås. Såg inte på nått idag igen utan slö glodde ett tag efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha foten är bättre idag men inte helt fixad men jag hoppas att det är över till måndag igen så kan jag gå på med träningen igen. Kommer då testa foten och cykla inte gå så får vi se hur det går med det.

ROMAN: Jaha inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 10 juli 2024

Onsdag 10/7-2024 20:16

DAG: Jaha till natt igen och igen fick jag en kass natt inatt kunde inte sova nästan alls inatt sov i två timmar och sedan var jag vaken till 8:30 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och sedan la jag mig igen och låg idag till 14:00 tiden då sjuksköterskan ringde och så pratade vi lite sedan gick jag igång med middagen till 15:15 tiden idag fick sedan i mig min tablett och så fick jag i mig två koppar kaffe igen 0ch ett äpple. Kass natt och kass dag igen.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Och nej inget idag heller.

MSUIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 9 juli 2024

Tisdag 9/7-2024 19:57

DAG: Jaha till natt inatt och en helt okey natt inatt sov fram till 7:15 och då sov jag bra inatt kom sedan igång till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Låg på sängen till 13:00 och sedan till 13:45 stack jag till ICA för att handa lite sedan hem igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kyckling klubbor och pommes och såg inte på nått idag igen. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha ingen träning imonn heller men foten är bättre nu så jag hoppas att det är över till måndag igen.

ROMAN: Jaha hoppade idag igen.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

måndag 8 juli 2024

Måndag 8/7-2024 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag var uppe på toan ett par gånger inatt så jag sov inte så bra inatt igen. Så kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag la mig på sängen fram till tolv tiden då jag gick igång med romanen körde idag till 14:00 tiden och sedan till 15:00 stack jag till gymmet men gav upp idag igen har ont i foten ännu så jag gick hem igen. Fick igång middagen till 17:00 tiden och sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha körde idag men gav upp för jag hade ont  i foten igen jag hoppas att detta släpper till nästa vecka annars måste jag nog gå till läkaren för då har det gått fyra veckor efter att jag har stukat foten och då borde det har gått bort om det inte är något annat som är fel. Så jag håller upp denna veckan med. Nu har jag inte tränat på fyra veckor snart. Suck.

ROMAN: Jaha äntligen fick jag lite gjort på romanen igen. Men jag ligger fram till tolv tiden ändå trotts att jag sover okey på natten så kan jag inte köra innan detta.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

söndag 7 juli 2024

Söndag 7/7-2024 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov okey fram till fem tiden men somnade igen och sov sedan okey fram till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag la mig igen och somnade ett tag och kom sedan ur sängen till 14:30 tiden så satte jag igång skannern idag på denna datorn kör ännu och den satte jag igång till fem tiden. Så sedan till 15:30 idag kom jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och sås och såg en film som jag inte såg klart idag ser en annandag. Nya snuten i hollywood var så där jag att se. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag kör imonn men då kör jag på cykel inte gång foten är inte okey ännu. Men jag hoppas att det går över till nästa vecka igen.

ROMAN: Jaha om allt går som jag vill så kör jag igen tills imonn vi håller tummarna för det.

MSUIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!

lördag 6 juli 2024

Lördag 6/7-2024 19:53

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade tidigt idag men lyckades somna om igen. Kom sedan igång idag till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag tog blodtrycket till tio tiden men sedan la jag mig igen fram till tolv tiden. Sedan var jag uppe ett tag och la mig igen. Kom sedan igång till 14:30 tiden och gick sedan gång med middagen till 14:50 tiden hade idag karréer med potatis och sås och såg inte på nått idag igen. Sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo sedan igår fick jag en sak som jag glömde säga igår men mer om detta nedan.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha inget idag igen. Men igår fick jag ett mail från ett förlag till och nej de ville inte ha den heller. Så jag tror att jag kan säga att ingen kommer vilja ha den heller. Så jag hade fel när jag sa att jag trodde att den skulle komma igång denna gång så var inte fallet alls. Men till mitt försvar så skrev jag förra till 2015 så det är länge sedan det och jag har inte läst den förrän nu. Sedan kan jag inte förstå varför jag är trött när jag sover okey nu tror jag i alla fall.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

fredag 5 juli 2024

Fredag 5/7-2024 19:43

DAG: Jaha kom igång idag till halv fem tiden låg sedan till 8:30 då jag kom upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men kass natt inatt så. Så sedan stack jag till ICA för att handla och så hem igen. Låg länge idag igen och kom sedan igång igen till 14:45 tiden sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag wok igen med karréer med pasta och starksås som jag brukar ha innan men inte haft på länge det var väldigt gott idag igen. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo så satte jag igång skannern på båda datorerna idag men denna gick inte som den skulle får göra imonn igen.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 4 juli 2024

Torsdag 4/7-2024 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt även om jag var seg idag så fick jag lite gjort idag. Så kom igång till 7:00 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 12:00 tiden då jag satte igång med romanen körde den ett tag men mer om detta nedan. Så sedan har jag inte gjort mycket mer idag. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg en serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och jag fick ett sms från sköterskan idag.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha kom igång idag till tolv tiden men körde sedan inte mer än till ett tiden sedan la jag mig igen och låg till 15:00 då jag gick igång med middagen.

MUSIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 3 juli 2024

Onsdag 3/7-2024 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt håller på att byta tabletter och det går inte bra med de nya. Så inatt sov jag först en timme och sedan tre till efter ett tag. Så kass natt inatt kom igång till ja jag somnade till 0:30 tiden och sov då i en timme och sedan kom jag ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så tog jag blodtrycket till tio sedan la jag mig igen och sov då tre timmar kom ur sängen till 17:20 då jag gick igång med middagen hade idag köttbullar och spagetti. Såg idag inte på nått utan slö glodde. Och sedan fick jag i mig en kopp kaffe idag. Jo sedan sms:ade jag till sköterskan men hon kontaktade mig inte idag. Gjorde till tolv tiden sms.

TRÄNING: Jaha hoppade idag efter kass natt.

ROMAN: Jaha inget idag.

MUSIK: Och nej inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! 

tisdag 2 juli 2024

Tisdag 2/7-2024 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång till åtta tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så gjorde jag inte nått idag igen. Så jag låg på sängen till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jo i söndags så klippte jag håret och sedan dammsög jag glömde säga det då så jag säger nu. Så sedan hem igen och gick igång med middagen till 15:00 hade idag kyckling och pommes. Såg ett nytt avsnitt av samma serie jag såg innan warriors på Netflix så laddade jag hem ett demo idag som jag spelade ett tag men la ner skall se om jag köper detta eller inte har pegar på kontot för detta innan. Ja sedan fick jag två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Ja har haft ont i foten idag igen men kanske lite mindre idag så jag får se hur det går till onsdag igen.

ROMAN: Nä hoppade idag igen får se om jag kör tills imonn eller hoppar då med för jag skall ta blodtrycket imonn till tio.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

måndag 1 juli 2024

Måndag 1/7-2024 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov fram till sju idag kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så stack jag till vagnen till 9:10 fick i mig mina tabletter när jag väntade på vagnen till 9:20. Sedan till EKG och så hem igen. La mig på sängen till 13:30 tiden då jag kom ur sängen och kom upp. Sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg idag en serie när jag åt. Och sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och jag fick ont i foten idag igen så jag vet inte vad det är om det kan vara en blodpropp ändå jag vet inte men det borde ha gått bort tills idag jag har haft det i två veckor nu. Sedan är jag förkyld och jag har varit detta i två veckor nu vilket betyder att jag har kasst immunförsvar och jag vet inte vad jag skall göra åt detta heller. Men foten har inte någon rodnad så jag vet inte om det är blodpropp eller inte och jag har gått på foten men bara då jag måste så jag vet inte vad det är för nu gör det ondare igen.

TRÄNING: Jaha idag hoppade jag alla övningar där jag använde foten och så satte jag mig på cykeln men körde bara i 15 minuter idag tappade farten sedan och så är jag sjuk och mådde inte så bra. Men jag hoppas att det går över till onsdag igen. Fan vet när jag kan köra igen om foten inte blir bra igen.

ROMAN: Jaha inget idag igen.

MUSIK: Jaha inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!