torsdag 8 mars 2018

Torsdag 8/3-2018 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt vaknade idag till nio tiden och kom ur sängen till 10:30 och inatt sov jag bra jag hade över en och en halvtimme rem inatt och kom upp på grönt. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen körde den idag fram till 14:00 då jag la ner för dagen. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Jag hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt och såg idag att det inte var sex delar utan åtta. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och så bäddade jag inte sängen skall göra det nu efter bloggen. Så mer? En bra dag även om jag tappade farten lite när jag kom hem idag. Men jag hoppas att jag sover bättre nu fram över och att jag kan komma tillbaks igen till det jag hade innan farsan blev sjuk. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde idag på ny tyngd och det var illa tungt idag på allt nästan. Men då hoppar det upp med sju kilo med och det är alldeles för tungt att öka med men det finns inget annat så jag har inget val. Så tog det tid med var en halvtimme sen idag med övningarna. Men det var för det var för tungt att lyfta.

ROMAN: Ja är inne på huvudpersonen som jag måste bygga ut mer men inte denna omgången nästa så skall jag lägga på mer om honom och det som hänt innan. Men just nu så skriver jag ner det jag har lagt till innan. Men det gick bra idag.

TECKNING: Ja sover jag bra till söndag så kör jag igen och då skall jag köra på papper igen har kört på datorn för att jag inte hade penslar och färg.

MUSIK: Ja skall se om jag kan få till lite imonn om jag inte sover vilket jag hoppas att jag gör. Men om inte så skall jag lyssna imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: