onsdag 14 mars 2018

Onsdag 14/3-2018 20:19

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen sov som igår vaknade till åtta tiden och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så la jag ner allt idag igen. Tappade lusten och la ner. Så till tre tiden så stack jag till ICA jag glömde igår fick göra idag. Och sedan hem igen gick igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg serier som jag började med innan jag stack till ICA. Så fick sedan i mig en kopp kaffe och lite tomat. Jag glömmer att ta när jag äter så jag tar efter middagen istället. Så mer? Jo inga storvinster idag för de har inte ringt men kanske lite ni ser idag på Twitter om det gav nått. Så mer? En skit dag idag igen och som vanligt var det en kass natt innan med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn. Och förhoppningsvis har jag bättre natt inatt. Jo jag bäddade sängen idag med efter middagen.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn om jag bara sover så.

ROMAN: Ja om jag sover inatt så kör jag imonn. Så vi hoppas att jag sover inatt eller hur?

TECKNING: Ja kör till söndag igen då.

MUSIK: Ja idag och igår kunde jag ha kört men gjorde det inte tappade lusten helt idag och igår men till nästa vecka kör jag igen hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger som jag brukar göra nu Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: