fredag 16 mars 2018

Fredag 16/3-2018 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Sov illa fram till nio tiden sedan kom jag ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv då det var dags för att ta ner tvätten. Och när klockan slog så stack jag ner med då hade den som tvättade innan mig inte tagit upp sin tvätt så jag fick upp och säga till. Så efter detta så fick jag in min tvätt och så upp igen. Jag bestämde mig igår när jag såg att Nordea flyttar till Finland att byta bank så idag till ett tiden så stack jag till SEB och la in att jag ville byta bank och när nya kortet kommer så skall jag byta tar ett par dagar innan det går in sedan. Så sedan stack jag hem igen och stannade i ICA och handlade lite sedan ner till tvätten och sedan upp igen. Så till fyra så stack jag ner och fick upp tvätten och sedan gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg ett par serier när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Jo jag glömde skanna datorerna idag för göra imonn. Så mer? Nä det var allt för idag tror jag nog om jag inte kommer på mer? Nä kommer inte på mer jo jag fick ett samtal med idag till fyra tiden. Nu var det allt för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall köra imonn om jag sover inatt vill säga vi hoppas på det.

ROMAN: Ja imonn om jag sover samma som ovan på denna post.

TECKNING: Ja jag fick inget brev idag så kommer nog till nästa vecka då men till denna skall jag göra kroki för hela slanten har inte gjort detta på ett tag nu.

MUSIK: Ja vi får se idag skulle jag ha kollat ja lyssnat men så blev det inte så eftersom jag gjorde banken idag. Men till nästa vecka igen så.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: