onsdag 21 mars 2018

Onsdag 21/3-2018 20:17

DAG: Jaha till natt igen och sov inte bra men ändå bra ändå. Jag hade svårt att somna igår och lång länge men idag sov jag till 11:30 då mobilen ringde. Jag fick upp och få i mig mackor för att ta tabletterna sedan la jag ner dagen helt idag. Tänkte jag skulle sticka till banken idag och byta men ringde och då sa hon att jag skulle vänta på koden. Så jag fick inte koden idag så kommer imonn så jag kommer inte kunna byta förrän till fredag. Och sedan tar det ett par dagar så jag kommer nog bli sen med räkningarna denna månaden. Så jag fick inte nått gjort idag och ändå sov jag rätt okey inatt. Men kom inte igång idag alls så jag la ner dagen helt hade hoppats på att jag skulle få banken idag men inte heller. Så kommer nog imonn och så sticker jag till banken till fredag. Så hoppas jag att jag får igång nya till innan den 28 då första räkningen skall in. Vi hoppas på det i alla fall. Så mer? Jo jag har inte gjort mer än att titta på lite film idag som jag la ner för den var kass. Och så gick jag igång med middagen till tre tiden. Hade idag kotletter med ris och såg en film till som var så där. Så mer? Jo jag fick ett sms till sjuksköterskan och det var inte så illa med b12 bristen så det är lugnt. Så fick jag ett samtal från en släkting som hade ringt morsan men inte fått tag i henne. Så jag ringde till morsan men ingen svarade. Hon ligger på sjukhus hon ringde idag för en stund sedan. Hoppas att det inte var illa. Så mer? Glott lite på Twitch idag med annars har jag inte gjort nått på hela dagen. Men det gick inte som jag ville idag och då tappade jag farten helt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Japp har packat väskan idag och jag kör imonn om jag bara sover så.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag tar starktablett så sover jag inatt och så kan jag köra imonn med.

TECKNING: Jaha skall köra lite på papper men sedan skall jag färglägga och då måste jag köra på datorn för att göra det. Men jag hoppas jag sover så kan jag komma upp i tid och så behöver jag inte jäkta.

MUSIK: Ja blir nog inte nått denna vecka men jag kommer igen tills nästa.

Så dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: