fredag 30 mars 2018

Fredag 30/3-2018 20:35

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så gjorde jag i ordning för att sätta igång tvätten. Och till tolv tiden stack jag ner och fick in den. Så sedan gjorde jag inte nått fram till ett tiden då jag var nere och fick upp tvätten på tork sedan stack jag till ICA för att handla men inte heller idag hade det jag ville ha. Så jag köpte bröd och inget mer. Får handla efter påsk då det kommer in det jag vill ha men det är konstigt att det inte kommer in. Jag ville ha karréer och fläsk men det fanns inte nu heller. Så sedan stack jag hem och fick igång tvätten på andra omgången tork. Och sedan upp igen så till fyra tiden så stack jag ner och fick upp tvätten. Och så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Så sedan fick jag ett samtal från morsan hon skulle hem idag men hade inte kommit iväg ännu när hon ringde idag. Men hon var bättre hon hade vatten i lungorna och kalcium brist men hon fick tabletter för det nu. Så mer? Ja fick inget samtal idag så ingen storvinst men kanske lite ni ser idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så skall jag köra stretchen imonn måste komma igång igen med detta så jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja som jag sa ovan sömn så kör jag imonn.

TECKNING: Ja kör till söndag igen.

MUSIK: Ja till tisdag så skall jag iväg med en gång jag vaknar till banken men jag är säker på att jag kommer missa betalningar även om de säger att jag inte skall det.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: