söndag 11 mars 2018

Söndag 11/3-2018 20:12

DAG: Jaha till natt och inatt kunde jag inte somna som jag ville grannen var uppe med ett tag och så somnade jag sent inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden ja till elva närmare tror jag fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga till ett tiden. Så efter detta så gick jag igång med teckningen men idag hade jag inte lust så jag körde bara en stund. Så till tre gick jag igång med middagen men innan detta så bäddade jag sängen. Hade idag fläsk och mos gott mos. Satte igång att se serier till två tiden och såg sedan fram till middagen. Så när jag åt såg jag mer och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag vann inte stort igår men kanske lite idag ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? En kass dag idag och som vanligt startade den med kass natt som vanligt. Så mer? Jo jag får se när jag ominstallerar datorn dröjer nog ett tag innan jag gör det men tillslut så måste jag ändå. Men jag tror jag väntar med det ett tag är jobbigt att göra om allt jag gjort för en fil som är fel eller två. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan och jag kör imonn kan bara hoppas att jag sover inatt igen. Jag hoppas jag hittar tillbaks igen till det som var innan jag sov dåligt. Vi får se hur det går tills imonn.

ROMAN: Ja imonn kör jag igen om jag sover vill säga och det hoppas jag att jag gör.

TECKNING: Ja idag så gjorde jag klart övningarna sedan la jag ner hade inte lust alls idag men nu är jag klar med detta brev och nytt kommer till den 15é igen.

MUSIK: Ja kanske till tisdag om jag inte sover vill säga.

Så dagen är slut och jag säger igen samma sak som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: