torsdag 29 mars 2018

Torsdag 29/3-2018 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vaknade till nio tiden och kom ur sängen till 10:40 tiden. Fick i mig frukosten och så har jag inte gjort nått på hela dagen idag. Men jag har bestämt mig för att kontakta läkaren och se om det finns andra tabletter som kanske fungerar bättre än de jag har. Men om de sedan är beroendeframkallande så vill jag inte ha dem alls. Men jag skall höra till nästa vecka om detta. Så mer? Jo till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Idag körde jag lite stretch men inte allt efter kass natt igen så. Så sedan gick jag igång med middagen och såg en serie när jag åt. Och efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag maila alla och jag hoppas nu att det är som de sa så jag inte får brev om att jag inte har betalt. Så mer? Jo till tisdag sticker jag till banken och så byter jag bank så hoppas jag att det är klart till den 6 som är en fredag nästa månad. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn då det är tvätt hela dagen.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen igen men jag hoppas att jag sover bättre så kör jag igen sedan. Jag tappar farten nu och lägger ner så jag hoppas att jag kan sova bättre sedan igen.

ROMAN: Nä nu är det länge sedan jag körde här och jag hoppas att jag kan köra igen till lördag om jag sover som vanligt vill säga.

TECKNING: Ja till söndag kör jag.

MUSIK: Ja till nästa tisdag så skall jag till banken men sedan nästa vecka igen då har jag inget att göra om jag inte sover för då kör jag roman. Vi får se hur det går med det.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: