lördag 31 mars 2018

Lördag 31/3-2018 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen sov illa fram till elva tiden då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan har jag idag inte gjort nått på hela dagen. Tänkte jag skulle gå igång med stretchen men hoppade den med idag en skit dag idag igen. Så men jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag hamburgare och pommes och såg två serier när jag åt idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så just nu fick jag i mig två tomater glömde ta igår och in förrgår med. Så mer? Ja de ringde inte idag så ingen storvinst men kanske lite ni ser idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Ja mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag har sett på lite Youtube idag ett tag.

TRÄNING: Ja idag när jag vaknade så tänkte jag idag kör jag stretchen men så kom jag fram till tiden och la ner igen. Fan vet när jag kommer sova bra igen.

ROMAN: Nä inget på denna punkt idag heller.

TECKNING: Nä men tills imonn hoppas jag att jag kommer igång skall göra träningsmaten med men den gör jag efter middagen tänkte jag så får jag mer tid till teckningen imonn.

MUSIK: Ja vi får se när jag kör igen på denna punkt igen.

Så dagen är över jag och säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: