måndag 5 mars 2018

Måndag 5/3-2018 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag rätt bra kom över 1,30 på rem inatt och kom ur sängen till 11:30. Fick i mig en macka och sedan tabletterna och så gick jag igång med dagen. Jag körde igår med romanen till ett tiden och körde sedan detta fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Så såg en serie när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag glömde ta tomat idag men jag tog den efter middagen. Så mer? En bra natt men en rätt kass dag idag ändå det räcker inte med en dag bra sömn. Så och jag vann inte nått jo jag vann i onsdags lite men sedan inte mer. Men denna veckan slår det till det känner jag på mig. Eller hur? Ja mer? Spelade lite spel idag och dog med en gång igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag och det var tungt idag höjde idag men problemet är att vikterna går upp med 4-9 kilo kan inte fatta varför de har sådana ökningar men de har de. Så idag gick det inte bra det var alldeles för tungt på en del saker. Och jag tror jag måste köra längre på denna tyngden brukar köra 16 veckor men nu måste jag nog köra mer kanske 20 eller mer. För frågan är om jag kan få upp styrkan innan jag går upp igen. Men vi får se hur det går med det längre fram.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med person tre och gick igång med fyran som är huvudpersonen med. Det gick okey idag.

TECKNING: Japp kör till söndag igen då jag skall köra lite blommor och sedan lite till jag måste öva på.

MUSIK: Ja tills imonn så skall jag ut och ta prov så jag hinner inte imonn men kanske till onsdag igen även om jag bara lyssnar igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: