torsdag 15 mars 2018

Torsdag 15/3-2018 20:12

DAG: Jaha till natt igen som vanligt och en kass natt igen kom ur sängen till 11:20 tiden och fick i mig frukosten och så la jag ner allt igen idag. Till tre stack jag till träningen och sedan hem igen hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Hade idag köttbullar och mos gott mos. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag en skit dag idag. Ja mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn då det är tvätt för mig så om jag sover inatt spelar ingen roll så länge jag kommer upp till tolv. Ja jag måste ta mina tabletter med till 11:30. Så mer? Jo morsan ringde idag när jag hade ätit middagen. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde idag efter kass natt och inatt var den kassare än innan och då tog jag ändå starktablett igår. Så hoppade jag stretchen igen idag.

ROMAN: Ja till lördag hoppas jag att jag kan köra igen.

TECKNING: Ja jag kör till söndag hoppas jag men då kan nya brevet komma imonn med vi får se tills imonn.

MUSIK: Ja skall se imonn om jag kan lyssna lite om jag sover vill säga. Skulle lyssnat innan men imonn skall jag bara ut och handla lite sedan har jag inte mer att göra så vi får se tills imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: