fredag 9 mars 2018

Fredag 9/3-2018 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och igen så slog jag till med en bra natt och detta efter träningen med brukar vara illa då. Men inte inatt jag var inte uppe på grönt men jag sov nästan som igår inatt. Var uppe på 70 och då är det bra. Så kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 tiden jag skulle ut och handla lite idag. Men jag fastnade i datorn och kom inte iväg förrän till 15:10. Stack till ICA men först så tog jag ut en 100 och köpte sedan för den med. Så och idag fick jag räkningen på försäkringen ligger på 800 så nu får jag inte nått över denna månaden i alla fall. Men såg igår att jag nä det var nog idag på morgonen eller så var det igår att jag hade fått deklarationen och jag kommer få 1000 tillbaks så då går det till försäkringen. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till fyra tiden hade idag kotletter med ris och såg två serier när jag åt idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig i sängen. Jo jag fick svar på problemet med datorn med och jag måste nog ominstallera om jag inte har fel för ett fel så måste jag nog det. Men jag kanske gör det senare inte nu med en gång. Om det inte finns annat sätt så blir det det. Så mer? Jo jag skannade datorerna idag med och de var okey som vanligt. Så mer? Jo jag är med på dragning idag till nio så hoppas jag att jag vinner lite inte högvinsten men kanske en 800000 då ringer de inte och ser då detta tills imonn när jag kollar mailen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja skall köra tills imonn om jag sover så kör jag har hållit upp ett tag nu och måste gå igång igen. Så jag hoppas jag sover inatt med.

ROMAN: Ja körde idag även om jag var lite sen igång idag fick ett samtal innan jag gick igång idag. Men det går bra.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen då med penna och papper igen.

MUSIK: Ja får se när jag kör igen jag hoppas att jag sover så kör jag inte igen förrän jag sover kasst igen och jag hoppas att jag slipper sova kass igen på ett tag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: