måndag 19 mars 2018

Måndag 19/3-2018 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja och när jag la mig igår så hade grannen igång teven sedan när den blev tyst så satte grannen igång att snarka så jag låg länge innan jag somnade igår. Och inte nog med det jag var uppe tre gånger inatt med på toan. Så idag när jag kollade mobilen så tänkte jag inte så bra men det var det jag sov 1,30 rem och bra sömn trotts kass natt. Så kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen men idag så fick jag ringa till försäkringskassan men först till skatteverket och jag fick inte svar idag hoppas på imonn. Men jag uppgav inte mobilen idag av någon anledning så jag hoppas jag är hemma när de ringer imonn. Så sedan till tre så stack jag till träningen sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Så såg en serie när jag åt idag och sedan gick jag igång med en film men såg inte hela idag. Så mer? Jag kommer inte på mer idag men vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag jag var snabbare idag med så jag har nog tagit igen lite sömn inatt för idag gick det bra. Även om jag hoppade stretchen idag igen.

ROMAN: Ja körde idag och det gick okey även om det var lite segt att komma igång idag efter att väntat i telefon så länge.

TECKNING: Ja kör till söndag men nu borde det nya brevet komma snart brukar komma till den 15é.

MUSIK: Ja hinner nog inte imonn skall ta ut pengar så jag har till mat innan de byter kort som är snart tror jag. Men jag hinner nog inte imonn nått alls.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: