måndag 12 mars 2018

Måndag 12/3-2018 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och inte en bra natt inatt sov inte bra men kom ur sängen till 10:50 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 tiden. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå tre och när den gjorde detta stack jag till träningen. Så sedan hem igen och hoppade idag igen stretchen och gick igång med middagen. Hade idag köttbullar och mos gott mos. Så såg en serie när jag åt idag och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag har förberett lite idag för när jag skall ominstallera datorn. Men jag har inte fått svar ännu men det kommer nog ta tid och jag kommer få ett svar att jag måste ominstallera så det vet jag redan nu. Så mer? Jo imonn skall jag ut och köpta tomater igen köper tre imonn sedan fyra till fredag så kan jag köra hela veckan. Och det kommer inte gå på mer än 36 per vecka heller så får vi se hur länge jag orkar med dem. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja kass natt och lite kass dag idag även om jag fick igång romanen idag så hade jag inte lust att köra stretchen idag heller. Jag hoppas att jag sover bättre sedan längre fram. Så jag kan köra stretchen med.

ROMAN: Jaha körde idag och det gick trögt idag igen men efter kass natt så brukar det blir så. Får se hur jag sover inatt.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen om jag sover vill säga och det hoppas jag för jag måste öva mer på det jag skall göra till söndag om jag skall bli bra någon gång.

MUISK: Ja vi får se hur jag sover inatt så kanske jag kör lite sång imonn. Men det beror på hur jag sover inatt.

Så och då är dagen slut igen och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: